Beyaz Saray’dan bildirildiğine göre, 19 güvenlik tiyatro COVİD ortadan kaldırmak için havaalanlarında taşır

Related Articles

ABD’de gelen uluslararası seyahat bildirildi artık havaalanında gelişmiş sağlık taramaları yoluyla gidecek. İlke olarak, planlanan değişikliği, ilk rapor tarafından Yahoo Newsyürürlüğe girecek olan 14 Eylül’de devam etmesi bekleniyor.

(CDC Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Wuhan, Çin üzerinden gelen ya da gelmek isteyen varsa işaretleme başladığı Ocak ayından bu yana ABD olarak belirli ülkelerden gelen yolcuların tarama edilmiş. Tarama sıcaklık kontrolü ve semptom kontrol içerir. Gezginler ayrıca irtibat için izlemeyi COVİD-19 ile birine maruz kalmışlar durumunda kullanılabilecek bilgiler sağlaması bekleniyor.

Beyaz Saray uygulamada değişiklik sipariş göre Yahoo News. ABD Gümrük ve Sınır Koruma söyledi Verge anılan ilkenin hakkında İç Güvenlik Bakanlığı, temas Verge CDC için.

Havaalanı gösterimleri bu yüzden COVİD-19 yayılmaya devam etmiyorlar bu ülkeye seyahat enfekte insanlar yakalamak için tasarlanmıştır. Onlar genelde sonunda yok alıcı o kadar hasta insan ama. Yalnız sıcaklık kontrolleri bunu yakalamak için gitmiyor virüs yakaladı ama insanlar asemptomatik olan belirtiler henüz kimseye göstermiyor. Ateş COVİD-19) genel bir terimdir, ama bazı çok hasta insanlar hiç bir gelişir. Ayrıca kolayca ilaç ile maskelendi. Belirti gösterimleri doğruyu insanlara güvenmek ve, tekrar söylüyorum, pre-semptomatik veya asemptomatik olan herkes bayrak kazandı.

Şubat ayında, ABD yetkilileri havaalanlarında 30 binden fazla kişinin ekranlı ve kimse bulamadı virüs bulaşmış. Bir analiz Havalimanı kontrol enfekte gezginler neredeyse yarısını özler bulundu. COVİD-19 ile 15’den daha az sayıda yolcu havaalanı taramaları sonucu ortaya çıkmıştır, bir TSA resmi söyledi CNN.

Havaalanlarında insanları yakalamak da kamu sağlık yetkilileri hala bir virüsün yayılmasını kontrol altına almaya çalışıyor zaman ciddi, iletim başlamadan önce yararlı olması muhtemeldir. Dünyanın herhangi bir ülkenin en büyük COVİD-19 salgınlar var. Uluslararası bir gezgin muhtemelen daha fazla getirmeye daha ülkedeki virüsü kapma riski altındadır.

Rapor hamle Beyaz Saray salgını hakkında ne düşünüyor ile aynı çizgide havaalanı Çek kurtulmak için. Havaalanı sağlık taramaları, birçok yönden, güvenlik tiyatro. Hükümetler bir şeyler yapıyorlar kamuoyuna göstermek için kullanabilirsiniz. Onları ortadan kaldırmak gibi şeyler normale dönmüş görünüyor.

Gözden uzak olan hat “içinde, Trump yönetim COVİD ile ülke genelinde 19 salgınları sürüyor zihin” yaklaşımı dışında. Geçen ay, yetkililer baskı CDC test tavsiyelerini değiştirmek ve halk sağlığı önerilerine karşı çalışan COVİD-19 testleri, elde belirtiler olmadan insanları vazgeçirmek. Başkan Trump sürekli ve daha az test davaya daha düşük olacağını yanlış söyledi.

AyTrump alenen yazma zamanda ABD’de 190.000 civarında kişinin ölümüne sebep olan virüsün küçümsemelerine vardır. Şubat ayından bu yana, kapalı kapılar ardında, virüs tehlikesi hakkında net gözüküyordu göre yeni yayımlanan röportajlar gazeteci Bob Woodward ile. Kasten riski en aza o koz Mart ayında Woodward söyledi. “Her zaman oynamak için istedim,” dedi, gün ulusal bir acil durum ilan ettikten sonra. “Hala bir panik yaratmak istemiyorum çünkü aşağı oynamayı severim.”

More on this topic

Popular stories