Tweet veya kaldırmak için etiket Twitter ABD seçimi baltalamaya yönelik

Related Articles

Twitter CEO’SU ve eş Kurucusu Jack Dorsey (BGL) Teknoloji Hint Enstitüsü öğrencileri adreslerini, 12 Kasım 2018 Yeni Delhi, Hindistan üzerinde.

Emel KS | Hindistan Times | Getty Images

Perşembe günü Twitter yeni bir politika açıkladı seçimler ve sivil işler, 2020 ABD seçimleri de dahil olmak üzere kamu güvenini sarsmak için hazırlanmış yanlış bilgileri içeren herhangi bir Tweet veya kaldırmak için etiket.

Şirket bu yer alacak ” dedi:

  • Yürütülen seçim yasaları hakkında neden kafa karışıklığı ya da yetkililer bu sivil işler yanlış veya yanıltıcı bilgi içeren tweetler.
  • Ayrıca tartışmalı iddiaları, bu tür seçim hilesi, seçim sonuçları, oy tahrifat, oy sayım veya sertifikasyon doğrulanmamış bilgi ile tweetler yer alacak.
  • Bu sonuçların uygulanmasına engel olabilecek seçim sonuçları hakkında yanıltıcı iddialar ile tweetler. Bu seçim sonuçları, iktidarın barışçıl bir biçimde aktarılmasını engellemek için yasa dışı davranışları teşvik doğrulanmış veya Tweet önce zafer iddia eden tweetler içerir.

Bu ilkeler, eşit ve mantıklı herkes için uygulanması olacaktır “Twitter vurguladı.” Zaten, Başkan Donald Trump seçim hakkında şüphe tohumları ekmek için sosyal medya kullanılan oy pusulaları, seçmen dolandırıcılık ve yasadışı iki kez oy kullanmaya teşvik eden insanlara kurşun-posta asılsız iddialarda bulunuyor.

tweet

Şirket önümüzdeki haftadan itibaren bu politika egzersiz başlayacağını söyledi. Yeni politika, Facebook tarafından benzer değişiklikler geçen hafta bir dizi sonra gelir.

More on this topic

Popular stories