Motorola ikinci nesil katlanabilir < / B > kefaret 5G, daha iyi kamera, ve bir şans ekler

Related Articles

Bu yılın başlarında, Motorola Anında yeniden hizmete, gösterişli katlanabilir ekran, Android ve 1500 $fiyat etiketi ile ikonik cep telefonu markası modernize. Ama kısa yolla düştü, gıcırdayan menteşe, kötü kameralar ve cansız pil ömrü ile. Şimdi, Motorola 5G destek, daha iyi kamera ve daha kullanışlı bir yazılım ekleyen ikinci nesil bir Anında, ilk katlanabilir onun kurtarmak için çalışıyor.

Yeni MP genel tasarımı, özgün katlanabilir oldukça benzer görünüyor. 2.7 inç “dışarıda Hızlı Görünüm” ekranı bildirimleri ve diğer temel işlevlerine erişim sağlar DEDEKTÖRÜ süre-10 inç, 21:telefonun içinde 9 katlanabilir ekran var. Ayrıca aynı: yüksek fiyat etiketi, hangi, $1,399 de, 100 selefinden daha az dolar.

İçinde bir takım değişiklikler var. İşlemci (5G desteği eklemek yardımcı olan) daha hızlı Aslanağzı 765G, RAM 6 GB orijinal üzerinde gelen 8 GB (artırılmıştır, dahili depolama 256 GB’LİK çıkarılmıştır, ve pil (umarım pil ömrü sorunları çözmeye yardımcı olan) daha büyük bir 2.800 mAh.

Görüntü: Motorola

Daha dikkat çekici donanım değişiklikleri parmak izi sensörü (orjinal üzerinde bulunduğu “çene” kapalı) telefonun arka vites ve tamamen elden fotoğraf makineleri.

Orijinal MP kamera vardı, basitçe söylemek gerekirse, kötü, etkili bir şekilde doğrudan güneş ışığı altında çekim yapmak için sadece iyi olduğunu 16-ana ve 5 megapiksel selfie kamera ve bir kamera ile. Güncelleştirilmiş modeli her iki cephede de bunu değiştirmek görünüyor. Dahili kamera, dört çekim yapabilen 5 piksel-20 megapiksel sensöre sahiptir megapiksel (muhtemelen orijinalinden daha iyi bir kalitede) fotoğraf ve arka kamera-uçuş sensör ve optik görüntü sabitleyici-yeni eklenen lazer otomatik odaklama süresi ile 48 Megapiksel sensör için en önemli şeydir. Bu MP dış görüntü ve katlanabilir yapısı sayesinde, Motorola aslında performansını artırmak başardı, özellikle düşük ışık koşullarında olup olmadığını göreceğiz, ancak selfies için daha güçlü ana kamera kullanmak da mümkün olacak.

Diğer büyük ayrıca 5G, ama Motorola görünüyor, özellikle 1,399 $lık bir telefon için yapım, daha az ilginç. Yeni MP sadece daha hızlı mmWave değişken alt-x ağları değil, destek olacaktır. Zaten diğer katlanabilir cihazlarda gördüğüm, o Anında en doğrudan rakip gibi olduğumuz bir şey değil, Samsung’un Galaxy Z 5G Flip, ama yine de görmek için, x dağıtımları bugün sub-çok daha hızlı, en azından ABD’de mmWave hızları özellikle belirli bir hayal kırıklığı.

Motorola da yeni MP çok daha erişilebilir hale getiriyor. Orijinal ABD’de Verizon özel olduğu, yeni model Cep telefonu AT&T ve T ile de kilitsiz olarak satışa sunulacak. (Verizon özellikle mmWave destek eksikliği nedeniyle çevresinde, büyük olasılıkla bu sefer eksik.)

Görüntü: Motorola

Son olarak, Motorola yeni Anında yapılan, Motorola zaten yazılım güncellemesi bu yılın başlarında orijinal < / B > üzerinde de vermeye başladı (bir şey) Dış Ekran için genişletilmiş işlevsellik ile yazılım geliştirmeleri vurgular. Yeni yazılım daha normal Android gibi çalışır ve uygulamalar çeşitli, Google Maps metin mesajları için telefon açmak zorunda kalmadan yanıt, YouTube, oyunlar, ve yeteneği dahil olmak üzere erişim sağlar.

Duyuru eksik olan en büyük şey, orijinal modeli ile en büyük sorunlardan biri olan menteşe sistemi, herhangi kesin bir gelişmedir. “Anında geri bildirim sahiplerinden tahsil ettiğini Motorola,” diyor ve yeni model günlük kullanım için beş yıla kadar telefonlarını günde 100 kere aç ve kapa çevirir kim güç bir kullanıcı bile sürmelidir. Ama menteşe veya ekranın dayanıklılık veya güç için belirli ilerleme yok.

İkinci nesil < / B > daha sonra bu sonbaharda $1,399 açık satışa sunulacak.99’da Best Buy, B&H Photo, Amazon ve Motorola web sitesi. Ayrıca her iki AT&T ve T-Mobile üzerinden satılmış olur.

More on this topic

Popular stories