Gemi gemiye karşı savaş Call of Duty muhteşem görünüyor: Soğuk Savaş multiplayer trailer

Related Articles

Hala Ronald Reagan savaş suçları yapmak için oyuncu göndermeyi düşünüyorum ne bilmiyorum, ama gemide sadece ilk multiplayer gördüm shipboarding destansı mücadele ile römork açıklamayacağım Black Ops Soğuk Savaş Call of Duty:.

Eğer onları kontrol ederseniz (belli değil) oyun gemi gerçek silah görmüyoruz ederken, haritanın geri kalan gemiye gemiden çizgi zip, el hücumbotlar, jet Ski atlama etrafında, bir RPG ile helikopter aşağı çekmek için son derece dinamik görünüyor. Meşgul sualtı veya römork öneriyor hatta.

Ve bu Call Of karavanda Bugün ortaya çeşitli haritalar sadece bir tanesi. İşte açıklar nasıl ilk beş haritalar her:

Armada

Operasyon Azorian dayanarak, ABD ve Sovyet güçleri prototip bir nükleer denizaltı arayışı içinde Kuzey Atlantik Okyanusu’nun ortasında geliyor. Soğuk Savaşın ölçekli Sovyetler ya da ABD tehlikesini geri ödemelerine olsun bu salvages kim lehine uçlu olabilir. Gemiden hücumbotlar gemiye veya komut savaşın gidişatını değiştirmek için taktiği bu.

Crossroads

Özbekistan, Afganistan derin için çok önemli bir rota NATO güçlerinin mobil ICBM rampaları oluşan büyük bir Sovyet askeri konvoyu pusuya düşürmek için seferber oldular. Donmuş Sovyet Issız bir fon ile, MI6 bir Filo üst güvence altına almak için herhangi bir Spetsnaz güçleri ile mücadele için hazır gizli bir bilgim konvoyuna düzenlenen, gelecekteki operasyonlar için gerekli malzemeleri. Düşman arkasında zip ve çizgiler kırmak düşman pozisyonları ya da kar aracı havaya uçurmak için tankları kullanın.

Miami

İşe COMFORT kuvvetleri ile, Perseus pusuya ve güvenilir bir müttefik kurtarmak için Miami’nin ünlü Güney Sahili’nde mahkum nakil saldırdı. Gece arasında canlı sanat kapak ortasında-mimarlık ve neon ışıklar deco, CIA özel kuvvetleri kalan AİLE güçleri ortadan kaldırmak için ve nerede olduğu Perseus’ ipuçları tanımlamak sevk edilmiştir.

Moskova

U. S. S. R kalbinde, Spetsnaz timi tehlikeye CIA güvenli ev için bölgedeki güvenliği, kalan CIA ajanları yakalama ve NATO’NUN gelecek planları hakkında daha fazla bilgiyi gönderildi. Bölgede sıcak gitti ve kavga sokaklara taştı, takviye olarak olay yerine gelmesi ikinci bir CIA-Özel Harekat Komutanlığı merkezi ekibi isteyen olan ilk raporlar gösteriyor.

Uydu

Derin Angola çöllerinde, gizli, Amerikan Orta Afrika Cumhuriyeti, bir üst KH olarak bilinen keşif uydusu yaptı-9 topraklanmış potansiyel olarak Perseus tarafından verilmiştir. İşe COMFORT kuvvetleri NATO’NUN MI6 Filo site güvenli ve MODAYA uygun bekleyenler ortadan kaldırmak sevk edilirken tutar hassas ıntel ararken vardır.

Kardeş sitemizde Poligon var bilmem biz her şey için ayrıntılı bir rehber Soğuk Savaş’in çok oyunculu modu şimdiye kadar, bazı eller de dahil olmak üzere-serinin önceki oyunları için karşılaştırmalar ve gemi gibi temel “Armada” harita oldukça eğlenceli olabilir gibi geliyor. “Bu dev gemi eşleşen bir düzenli tempolu kavgalar arasında mükemmel bir denge sağlar Call of Duty evimde gibi hissediyorum bu büyük bir maç ve böyle bir harita ateş açılması Savaş” onlar yazdı.

PS4 ön sipariş eden, FLEXİ, Bir Xbox, Xbox Serisi X ve PC, ve birçok müşteri için oyunun dışında bir çapraz olarak 13 Kasım-gen başlık Ekim ayı başlarında başlaması gerektiğini açık bir beta erişimine sahip olacaktır.

More on this topic

Popular stories