Hisse senedi piyasaları Pazartesi günü kaybetme çizgisi iki gün, marjinal kazanç sonrası ek

Related Articles

Piyasalar kazançları ve kayıpları arasında gün boyunca salladı. Yeşil olan RIL ve bazı tüketici şirketlerde satın alma, çünkü bu sona erdi.

Hisse senedi piyasaları Pazartesi günü marjinal kazanç ile Hindistan’da karışık küresel yardımlar ve montaj Covid davaları izleme dalgalı bir işlem sonrası sona erdi. Bu Şık 21.2 puan ya 0.19 %11,355 yakın yükseldi.Sensex ise 05 60.05 puan ya da dikkate değer %38,417 yakın yükseldi.23.

Piyasalar kazançları ve kayıpları arasında gün boyunca salladı. Yeşil olan RIL ve bazı tüketici şirketlerde satın alma, çünkü bu sona erdi. Asya’daki diğer pazarlara da Hint hisse senetleri için kazanç şapkalı olan karışık işlem gördü.

Siddhartha Khemka, baş – perakende araştırma, Motilal Oswal Financial Services göre, büyük olasılıkla, önümüzdeki fazlası stok özgü bir eylem olacak. “İç cephede, Çin ve yükselen Corona enfeksiyonları ile sınır gerginliği pazarı için baş vuruyorlarmış. Hindistan şimdi ikinci en yüksek enfekte ülke olmayı Brezilya aştı. Genel gelişmeler olumlu olmaya devam ederken önde gidiyor; belirli eylemleri sektör veya hisse senedi daha bekliyoruz.

Yurtiçi kurumsal yatırımcılar değer 111.7 milyon $hisse senedi sattı ise yabancı yatırımcıların portföy değer 9.1 milyon $hisse senedi sattı. Vadeli işlem ve opsiyon kesimi Rs 13.27 yüz bin crore ciro görmüş, Rs 15.42 yüz bin crore altı aylık ortalama karşı. Para piyasaları Rs 46,538 ciro gördü.14 trilyon.

Kotak Kurumsal hisse Senetleri “ödül-risk dengesi cari fiyatlarla karmaşık bir bit ve bir sürü mali sektör, hangi sırayla, önümüzdeki birkaç ay içinde ekonomik aktivitenin normale dönmesi ölçüde bağlıdır performansına bağlı olacak,” dedi.

Bu Şık büyük kaybedenler 3.43%, 2.61%, 2,47%, 2.24% ve 2.33% by M&M, UPI, Bajaj Finans, GAİL ve NTPC, aşağı edildi. Önemli ilerleyenler Bharti İnfratel, HDFC Hayat, Dr Reddy Laboratories, ITC ve Hindistan Unilever, 5.75%tarafından, 3.28%, 2.52%, 1.93%, ve %1.9 idi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories