TikTok durdurmak için korkunç bir video yayılmasını yarışıyor

Related Articles

TikTok silahla kendisini vurarak, ve yeniden insanlar klibi yükleme hesapları yasaklayan bir adam göster uygulaması dolaşan grafik videolar kaldırmak için çalışıyor.

TikTok klibi aslında Facebook üzerinde yayınlandı diyor ve diğer uygulamalar üzerinde ortaya çıkmıştır. TikTok toplum klibin farkettiği gibi, birçok yaratıcıları videoları ilanıyla başladı onların takipçileri uyarı bir görüntü için dışarı bakmak için masasının önünde gri sakallı bir adam oturuyor ve video uzağa kaydırın. Diğer yaratıcıları videonun en rahatsız edici bölümü ile ilgili gizli içinde olmak konuştu daha zararsız görünümlü TikToks. TikTok temsilcisine teyit Verge bir intihar “klipler Pazar gecesi dolaşan başladı”.

Sistemlerimiz otomatik olarak görüntüler, övgü, öven veya teşvik intihar eden içeriğe karşı politikalarımızı ihlal ettikleri için bu klipleri tespit ve işaretleme var,” sözcüsü söyledi. “Art arda klipleri yüklemeyi deneyin hesapları yasaklayan ve içerik bildirdi ve diğerleri izlerken karşı uyardı, çekici, veya herhangi bir platformda bir kişi ve ailesi için saygı böyle videolar paylaşmayı benimseyen topluluk üyelerimize teşekkür ederiz.”

Videolar bu tür geçmişte diğer siteler, Facebook, İnstagram, ve Reddit dahil olmak üzere ortaya çıktı. TikTok videolar Sayfası olarak bilinen bir ana besleme içine su yüzüne beri insanlar kaydırmak bu görüntüleri önlemek için zor olabilir. Bu TikTok topluluğu video görüntüleri hakkında diğer uyarı hakkında daha çok dikkatli olmaya çalıştığını açıklayabilir. Uyarılar da video klipler dolaşan nereye İnstagram üzerinde haşhaş başladı. Twitter gibi sitelerde, anne video, aldı ve gişe arasında geliyor çocuklar ve gençler hakkında konuştu.

“Eğer bizim toplumda herkes birisi hakkında endişe ya da intihar düşünceleri ile mücadele ise, destek aramaya Teşvik ve doğrudan bizim app Güvenlik merkezimizde ve hatları erişim sağlar,” sözcüsü söyledi.

More on this topic

Popular stories