İçinde Softbank bildirildi ‘Nasdaq balina’ aldığı milyarlarca seçenekleri

Related Articles

SoftBank Group şirketinin Başkanı ve CEO’su Masayoshi Oğul Tokyo, Japonya 6 Kasım 2019 tarihinde bir basın toplantısı sırasında konuşuyor.

Tomohiro Ohsumi | Getty Images

Japonya’nın SoftBank bildirildiğine göre son bir ay içinde büyük teknoloji şirketleri bireysel hisse senedi opsiyonları milyarlarca dolar aldım, birimler sürüş ve ticaret frenzy katkıda bu “Nasdaq balina” idi.

Softbank hakkında bir yorumda bulunmayı reddetti Financial Times hikaye tşapka, büyük ölçekli bir sermaye türevleri satın olduğunu söyleyen adı açıklanmayan kaynaklardan alıntı. Söylentiler büyük teknoloji ve internet hisseleri için opsiyon piyasasında çılgın faaliyetinin arkasındaki büyük oyuncular vardı piyasada dolaşan vardı, ve SoftBank aşırı miktarlar ile bağlantılı olarak bir para çağrıları belirtilen adında biriydi.

SoftBank, 100 milyar dolar Vizyon Fonu aracılığıyla, özel olarak düzenlenen bir teknoloji start up büyük yatırımlar yaptı. Opsiyon piyasasında büyük yatırımlar yatırım firma için yeni bir bölge.

Yatırımcılar dışı bazı analistler bekleyen bir Nasdaq hakkında karşıt bir uyarı satmak olarak gördüğünü hangi para çağrıları, olağanüstü etkinliği izliyor. Aktivitesi yüksek miktarda isimlerden bazıları, Apple, Tesla, Zoom ve Nvidia vardır.

Wall Street Journal’a göre, SoftBank Amazon, Tesla, Microsoft ve Netflix, artı bir hissesini hisse satın aldı 4 milyar dolara yakın gösteren yasal başvuruları yaptı. Kağıt SoftBank holdings hissesi ile bağlantılı arama seçenekleri satın almak için harcanan 4 milyar dolar civarında, ama aynı zamanda diğer adları söyleyen bir kaynak aktardı. Sonra Çalıştır hisse senedi kar ve daha sonra diğer taraflara konumunu kaldırmak olabilir.

SoftBank borsa temel faktörler arasında yer alan adlarında işlem gördü. Apple, Amazon , Microsoft, Facebook ve S&P 500 yaklaşık dörtte eşit Google ve kazanımlarını büyük bir yığın sürücüleri edilmiştir. Bu isimleri pazarına yakınlık ve S&P 500 ve tersi karşı korunan bir seçenekleri tüccar açıkladı.

Opsiyon piyasası faaliyet analistler tarafından borsa kendisi için köpük eklemek için sevildi. Birazını şimdi tersine işliyor. Nasdaq Perşembe günü keskin bir şekilde düştü, %5 düşüş ve Cuma günü başka bir %2.5 oldu. Nasdaq, Mart düşük yüksek gün içi bu hafta için, %83 oldu.

Bleakley Danışma Grubu Peter Boockvar, baş yatırım subay “sadece casino bir gezi oldu.” dedi. “Eğer uzun vadeli bir ufuk, sonra da seçenekler arasında kısa süreli dönüş suyu için çalışan bir yatırım şirketi olması gerekiyordu olmaları, hedge Fonu dönüştün.”

Boockvar SoftBank pozisyonlarını yüklenmemiş soru şu, dedi. “Eğer ters olup olmadıklarını göreceğiz. Çağrı çok alışveriş pazarına yukarı doğru bir asansör vardı. Bu aramaların çoğu, satıcılar, daha sonra hisse senedi ve hedge almak zorunda kaldı ve kendi kendine olur-baş üzerinde gerçekleştiren kehanet” dedi.

Financial Times tek hisse senedi işlem hacimleri daha geniş borsa endeksleri üzerinde aramaların ortalama günlük birimler ötesinde arttığını söyledi.

Tüccarlar borsa VIX yükseliyordu aynı zamanda tırmanma olmuştu neden olabilir anormal aktivite izleme olmuştu. VIX koyar ticareti hesaplanır ve S&P 500 çağrısında CBOE Oynaklık Endeksi var, var. Piyasa çok var gibi VIX hisse senetleri düşerken korku ölçer ve genellikle hamle daha aradı, yükselen, hizmet vermektedir.

Teknoloji yatırımcı Roger McNamee SoftBank raporu rahatsız edici olduğunu söyledi. “Eğer SoftBank bunu yapıyor bu doğruysa, burada temel resim hisse senedi fiyatları ayrılmış olan daha fazla belirti olurdu,” CNBC söyledi.

More on this topic

Popular stories