Eski Sürüm, bu Grubun içinde Çocuklar, Hiçbir Zaman Ölmek yeni fragmanları: Kırk Yıl, ve daha fazla

Related Articles

Oldum tekrarını sıkışmış bir nevi (iyi, TAMAM, Evet rewatching oldum geçen hafta rut Battlestar Galactica ve dün gece izledim Matrix. Keanu sonsuza kadar). Belki de gerçek dünyada işler bu kadar belirsiz ve korkutucu olduğu zaman sonucu biliyorsun burada göstermek ya da bir film izlemek rahatlatıcı bir duygu? Her durumda, bu hafta benim için (ya da en azından yeni bir şeyler izlemek için kendimi zorlayacağım ama, 8 İCYMİ, Eylül Star Trek Günde belki bir veya iki gün için bu “bir şey izlemek yeni” sözü üzerinde tutarım.

Sadece büyük yeni Fragmanlar bir sürü artı ikinci bir fragman var Ölmek için iyi bir Zaman. Ve süre teknik olarak römork Kırk Yaşındaki Sürüm geçen hafta çıktı Radha Boş şaşırtıcı ve bunu görmek için sabırsızlanıyorum, çünkü onu sıkıyorum.

Kırk Yaşındaki Sürüm

Radha Boş (Prime adı altında RadhaMUS) rap aşkı yeniden keşfediyor o parlak yıldız bir kez solmaya başlıyor olan bir oyun yazarı yaklaşan 40, bu hikayeyi bir film, ilk yönetmenlik yapıyor. Elbette demo kaydını tutuyordu en kısa sürede onun çaldığını fark olmaya başlar ve yolu takip etmeye karar verdi. Siyah ve beyaz New York taki set vuruldu ve Boş bir hak Sundance Film Festivali’nde yönetmenlik ödülü Ocak ayında. Gevşek kendi hayatına dayanan film, başrol ek olarak, Boş bir senaryo ve hisse Lena Waithe ile kredi üreten yazdı. Kırk Yaşındaki Sürüm Netflix 9 Ekim tarihinde sahneye çıktı.

Hiçbir Zaman Ölmek

Bu 007 Daniel Craig’in son görünüm olması beklenen filmin ikinci resmi Fragmanı ve birkaç bakışlar yakalamak biz Rami Malek en kötü Safin gibi Lashana Lynch değil, aynı zamanda yeni 00 Nomi ajan, CIA ajanı Paloma ve Ana de Armas gibi. Phoebe Waller-BridgePire torbasıyazılı takımın bir parçası olduğunu ve Cary Joji Fukunaga tarafından yönetilmektedir. (Bond filminin tüm işaretlerinden: muhteşem konum vuruyor, araba takipleri vardır Aston-Martinsgibi , en az) ve stunts imkansız (unutma Craig ameliyat olmak zorunda kaldım Jamaika’da geçen Mayıs ayında çekimler sırasında ayak bileği sakatlıktan sonra. Dünya olayları işbirliği sürece, Hiçbir Zaman Ölmek İNGİLTERE 12 Kasım ABD’de 20 Kasım ve tiyatro vuracaktır.

Bu Grubun içinde Çocuklar

(Ayrıca 1970 filmi olan 1968 oyunun 2018 üretime dayalı, Bu Grubun içinde Çocuklar bir misafir tarafından derin, karanlık sırları ortaya çıkarmak için yapılmış bir oyun geçmişi, ziyaret edilen New York City’de bir doğum günü partisinde eşcinsel bir grup erkeğin hikayesini anlatıyor. Broadway oyuncuları burada rollerini üstleniyorlar ve aynı zamanda sahne uyarlaması yöneten Joe Mantello, yönetmen kim Jim Parsons, Zachary Quinto, ve Matt Bomer dahil. Netflix 30 Eylül başlangıçları olur.

Greta Ediyorum

Bu teaser trailer İsveç Parlamentosu önünde bir protesto Birleşmiş Milletler ele gelen genç iklim aktivisti Greta Thunberg hikayesi ve yolculuğu onu anlatan bir belgesel de bir göz kırpıyor. Greta Ediyorum Hulu 13 Kasım vurur.

Sahibi

Kurumsal bir ajan suikastlar düzenleyen (sahip) insanların vücutlarını yaşamak için beyin implantı teknolojisini kullanır: ters gidebilecek Ne olabilir ki?! Elbette bilinç onun tebaası içinde (bu olduğunda nefret) kalmış olur?ve neşe yok değil doğmak. Yönetmen Brandon Cronenberg bu tüyler ürpertici film (yine, Corona salgını 9 Ekim) izin Sinemalarda olacak.

More on this topic

Popular stories