Cumhuriyetçi lider paylaşımları Twitter engelli eylemci video sahte

Related Articles

(LA R) Tecrübe Steve Scalise Pazar bir tweet aktivist Hazır Barkan bir video gösteren Twitter “manipüle medya” etiketi var. Barkan ALS ve ses yardımı ile konuşur. Bu video, Barkan ve Demokrat başkan adayı Joe Biden, Barkan arasındaki konuşmayı sorar “Ama fonun bir kısmı yönlendirelim şunu kabul ediyor muyuz?” Sürüm Scalise polise deyişle düzenlemeler Tweet“,” Barkan video daha önce farklı bir bağlamda söylediği soru, kelimelerin sonuna.

Videoyu ilk tarafından fark edildi Washington Post muhabir Dave Weigel.

Orijinal videoPolis şiddeti hakkında yapılabilir onun ne düşündüğü hakkında Biden , Barkan sorar. “Polise verilen sorumlulukları azaltmak ve ruh sağlığı danışma ve ucuz evlere polis için fonun bir kısmı yönlendirelim” diyor. Klipteki sonra yanıt verir Biden, “Evet, hangi “fonun bir kısmı yönlendirelim şunu kabul ediyor muyuz?” diye soruyor.” Scalise bu tweet klibi düzenlenmiş halini, polis için kelime ekleme“,” bu soruyu sonunda, Barkan tamamen polis defund Biden soruyor, pozisyon görünmesini sağlar Biden desteklemiyor söyledi.

Scalise sözcüsü Lauren İyi bir e-posta söyledi Verge Pazar günü video açık olduğunu Barkan eğer Biden polis finansman yönlendirme açık mı soruyor.

“Açıkçası, birkaç kısa klipler içeren bir dakikalık Twitter video için soruyordu ne özüne yoğun olduğumuz gibi yaygın bir uygulama TV ve sosyal medya, hiçbir konuda çalışma klipler için konuşmacı, bir dakika bir montaj tüm 3-mintue bir klibi vardır edemedik çünkü netlik Barkan Son soru ile polis bölümü eşleştirdik,” İyi ” dedi. “Biden konumunu ve cevap ne olursa olsun açık iki kez sorulduğunda, “Evet” polisten uzak fon yönlendiriliyorsunuz açık olduğunu söylüyor, Bu video bizim açık olduğuna inanıyoruz.”

Twitter sözcüsü Scalise bu tweet özellikle “hileli” etiketi garanti ne ayrıntı vermedi. Ama eğer video ile oynanmış olsaydı, bu sosyal medya platformunun ihlal ediyor politika, yavaşladı anlamını değiştirmek için bir değişiklik daha önemli formları, bu tamamen sentetik bir ses ya da (işlenmiş) oynanmış ve yeniden video ya da içerik olarak, harekete … büyük olasılıkla “devletler.”

Sosyal medya platformları çalıştı, başarı değişen derecelerde ile, “deepfake” videoları dahil olmak üzere, tahrif edilmiş içerik ve orta derecede var. Twitter politika, Örneğin, TEMEL anlamı, “örneğin rengini değiştirmeyin bu şekilde düzenlenmiş” olan medya için düzeltilmiş video veya rötuş fotoğraflar için geçerli olmayacak.

Scalise bu tweet pazar öğleden sonra itibariyle nişan sınırlı, sayacı tweet altındaki gösteren hiçbir retweet ile ortaya çıktı. Araştırmaya ilişkin olarak gelen VergeTwitter sözcüsü için onun sivri manipüle medya politikasıdiğer eylemlerin yanı sıra , Twitter önerilen olmayı engelleyen bir tweet görünürlük, azaltabilir belirten.

Twitter daha önce Başkan Trump’ın tweetler birkaç “manipüle medya” etiketi, biri diğerini kovalıyordu gibi oynayan iki çocuk düzenlenmiş video bu Haziran bir tweet dahil olmak üzere etiketli, ve klibi (değil) kablolu ağ üzerinde koştu gibi göstermek için taklit CNN chryon biçimi vardır.

Scalise bu tweet video pazar öğleden sonra itibariyle 835,000 fazla tıklanıyordu.

2 30 Ağustos GÜNCELLEME:45 ET Scalise sözcüsü eklendi yorum

More on this topic

Popular stories