Amex Stadı’nda Brighton ve Chelsea arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi ön izin seyirci sezon oyun

Related Articles

Oyun Brighton’ın Amex Stadı’nda gerçekleşecek, hayranları için kullanılabilir 2,500 Biletleri ile, club Çarşamba söyledi.

Seyircilere Corona salgını ortasında İngiltere’de taraftarların güvenli bir şekilde geri pilotu kullanılan spor etkinlikleri son serisinin bir parçası olarak Cumartesi günü Premier Lig takımlarından Brighton ve Chelsea arasında bir sezon öncesi maçı katılmak için izin verilir.

Oyun Brighton’ın Amex Stadı’nda gerçekleşecek, hayranları için kullanılabilir 2,500 Biletleri ile, club Çarşamba söyledi.

Pilot kullanılan diğer olaylar 5 Eylül, 9 Eylül tarihinde Doncaster, 12 Eylül’de West Ham ve Arsenal arasında ve Kadınlar Süper Ligi futbol maçında “klasikler” olarak adlandırılan yarış var bu yüzden düz St Leger at yarışı — bir– — üzerinde Harlequins ve Banyo arasında bir üst-division rugby Oyunu vardır.

İngiliz hükümeti kapasite sınırlarını … bireysel mekanları ve olayları daha da pilotlar ile zamanı gelince açıklanacak göre değişir. “dedi.

Hükümetin Ekim ayında hayranları için stadyumlar dolu bir açılış olabilir umuyor.

Dijital Kültür, Medya ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Oliver Dowden, Sekreter “taraftarları ve ekipleri çok ülke genelinde stadyum içinde yeniden bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum biliyorum ama dikkatli almak ve güvenli bir şekilde geri hayranları için aşamalı bir yaklaşım şart.” dedi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ağustos ayının ilk iki haftasında Corona enfeksiyon oranı üzerinden korkusuyla katılan bazı hayranları ile önceden planlanan pilot etkinlikleri iptal etti.

Yeni bir pilot süreci ayı ortasında başladı, Sheffield Crucible Tiyatrosu’nda Dünya Snooker Şampiyonası son iki günde katılan yaklaşık 300 seyirci ile.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories