Amerika’nın ilk salgın bölgesinde yer COVİD yayılması-19 Bu ezici hikaye oku

Related Articles

Küresel bir salgın gibi yayılan bir olay, tek tek insan hikayelerini aşağıdaki zor bir iştir. İkisi arasında düşünceli bağlantıları yapmak daha da zordur. Ama bu uzun okumak gelen California Sunday Magazine etkileyici ve trajik bir hassasiyetle bu işi Amerika’nın ilk COVİD Washington state-19 üssü, bir bakım evine geliyor.

Hemşirelik tesis ABD’de uzun süreli bakım merkezleri, büyük özel olarak düzenlenen zincirinin, Kirkland Yaşam Bakım Merkezi, kısmen tek bir oda iki sakinleri üzerinde duruluyor. Spektral bir hayalet gibi tesis “ile Corona yayılması” ve az maaşla nasıl ve aşırı çalışan personel şeye rağmen kontrol altına getirmek için nasıl mücadele izler.

Dünya çapında, huzurevi sakinleri zor onların en savunmasız toplumda bazı olduğunu düşünürsek hiç de şaşırtıcı değil, hangi Bu virüs tarafından vuruldu. Yalnız ABD, ortası itibariyle Ağustos, 177,129 huzurevi sakinleri olumlu COVİD için test-19 ve 45,958 hastalıktan öldü. Gazeteci Katie Engelhart “huzurevi sakinleri çeyrek toplam salgın ölümlerin fazla hesap anlamına gelir.” diyor.

Amerika’da olsa da, bu bireysel trajediler büyük eğilimleri bağlanmak. Engelhart titiz ayrıntılı olarak ortaya konuyor gibi, ABD’nin mali ve düzenleyici manzara gerçekten huzur evinde bakım kalitesi azaldı. Sağlık sigortaları “kaprisli yapısal” bir sorun var, kar ile akıl hastaları tedavi etmek için yönetim incentivizing:

“Florida’da bir Hayat Bakım merkezinde, tüm rehabilitasyon personeli, klinik olarak uygunsuz bile geri ödeme üst düzeye çıkarmak için teşvik edildiler ‘bildiren bir mektup yazdı.’”

Ve sanayinin işsizlik oranları kilit nokta başka bir şeydir. Huzurevleri müşteri “düzenli bir kaynağı sayesinde kazançlı bir iş vardır.” Bu sadece para ile ilgili özel sermaye şirketleri ve sahiplerinden satın almaları çekti. Huzurevleri orta kademe yönetici şişirilmiş maaşlar üzerine getirdi, cephe personel fon boşaltma sırasında zor hastalar dava için o kadar da karmaşık şirket yapıları içine katlanmış, vardır.

Engelhart sonuçları tahmin edilebilir acımasız şekilde açıklıyor:

“Bu yılın başlarında, Wharton Okulu–New York Üniversitesi–Chicago Üniversitesi Araştırma Ekibi, özel sermaye satın almaları bakım standartları ile hasta sağlığı ve uyum içinde “düşüşler neden” sağlam kanıt “buldu.” Bakım evleri özel sermaye grupları tarafından satın zaman, takım varıldı, cephe hemşirelerin kesilir, ve sakinleri hastanelik olma olasılığı vardır.”

Lax hükümet düzenlemeleri de rol oynamıştır. BİZİ huzurevleri dörtte üçü yüzde 82 Hükümet Hesap verebilirlik Ofisi tarafından 2013 ve 2017 arasındaki enfeksiyonun yayılmasını kontrol etmek için başarısız bildirildi ise salgını daha önce yetersiz olduğu bir çalışmada bulundu. Bu koşullar salgını taşınmak için olgunlaşmıştır.

Engelhart parça kendilerini huzurevi sakinleri durumu anlatan zaman son derece etkiliyor. Bu trajedi sadece onlar için sağlamaz bir ülkede yaşlanma olan anne ve babalar, kızları ve oğulları vardır. Engelhart dediği gibi, pek çok kişi, toplum tarafında “kültürel bir çekilme” kanıtı olarak BİZE huzur evinde ölüm onbinlerce bakın. Yaşlılar ve insani maliyeti bizim şaşırtıcı bakmak için başarısız olduk. Belki de bu salgın en azından gerekli değişikliği insanları uyandırmak.

Git oku Engelhart tam hikaye burada.

More on this topic

Popular stories