Fortnite iki farklı oyun yarın Epik ve Apple kavgası nedeniyle böler

Related Articles

Fortnite’gelecek sezon yarın geliyor, ama eğer iOS veya macOS üzerinde çalışıyorsanız, bunu oynamak için mümkün olmayacaktır, Epik duyurdu. Ve hepsi bu değil öğreniyoruz: iPhone, iPad ve Mac oyuncuları da, oyun çapraz kaybedecek- Fortnite sigara ile multiplayer-Apple platformları, Epik teyit için Verge. Apple platformlarında oyuncuların güncel sürüm sıkışmış olacak anlamına gelir Fortniteve sadece birbirleriyle oynamak mümkün olacak.

Apple ile esasen, hukuki mücadele, kısa sürede, split Fortnite iki içine. PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Geçiş, PC ve Android Fortnite oyuncuların potansiyel olarak Marvel temalı yeni sezon ile gelmesi seti yeni tüm içeriği erişebilir. En yeni Fortnite mevsim önemli değişiklikler, harita güncellemeleri oyunun savaş gerçek abonelik bir parçası olarak oyun ödülleri yeni kozmetik ve yeni dahil olmak üzere paketi. Eğer Marvel hayranı iseniz, bir olabilir özellikle ilginç bir.

Apple cihazlarda olsa da, oyuncular yeni içerik tüm kaçırmış olacak. Oyun temelde koma halinde olacak.

Fortnite büyük onun için oyun içi olaylar, ünlü ve Apple cihazlarda oyuncular gelecek olanları atlamak olabilir.

Bu karanlık zaman çizelgesi beklenen oldu. Epik doğrudan ödeme mekanizması eklendiğinde sorun 13 Ağustos ‘ ta başladı Fortnite Apple’ın kuralları ihlal etti. Kısa bir süre sonra, Apple çizme Fortnite iPhone üreticisi karşı bir Destan orkestra kampanya başlayan App Store, dan. Epic Apple dava; Apple’ın “1984” ticari klişelere adam kısa bir video yayınladı; Elma oyuncuları FreeFortnite#; ve, bir hafta sonra, anti oyun içi bir turnuva duyurdu hashtag tweet çağıran kapsamlı bir blog gönderdi- Fortnite kozmetik ve gerçek dünya swag. Destansı savaş için hazırlandı.

Daha karmaşık şeyler için, Apple dönmek için temizlenmiş, en azından şu an için, herhangi bir görevi vardır Fortnite bir yargıç bu temelde Apple karşı geçici bir yasaklama emri vermeyi reddetti beri iOS App Store için. Mahkeme kararı yaptı şimdilik Epik geliştirici hesapları kaldırma, Epik Unreal Engine ve ilgili lisans iş ile bağlantılı bir dokunmadan Apple önlemek. İhtiyati tedbir kararı üzerine duruşma 28 Eylül için planlanan değişikliği de bu geçici hukuki kararlar daha kalıcı olanları içine deneme süresi için olabilir.

Kısa vadede, herhangi bir karar durumunu değiştirmek için Fortnite Apple cihazlarda Epik kalmış. Eğer Epik eğer getirmek istiyor. Fortnite iOS için kendi kendine geri App Store, Apple studio sadece “büyük olasılıkla doğrudan ödeme seçeneği çıkarma anlamına gelir App Store kurallarına” uymak için ihtiyacı olduğunu söyledi. Eğer Epik gerekli değişiklikleri yaparsa, “memnuniyetle karşılayacağız Fortnite iOS üzerine,” Apple ” dedi açıklamada. Apple Apple Destan değil, yarma kalmış bilmeni istiyor Fortnite nokta kılmak için topluluk.

Epik bugün için bir güncelleştirme counterargument yaptı Apple ile çatışma hakkında bir SSS:

Apple Epik dönmek Fortnite sadece Elma ödemeler kullanmak istiyor. Onların önerisi Apple ile iOS-app ödemeler, serbest piyasa rekabeti ve şişirme fiyatlar engelleniyor üzerinde tekellerini korumak için gizlice anlaşmak için Epik için bir davettir. Prensip olarak, ben bu programa katılmak kazandık.

Mobil cihaz sahibi olarak, sizin seçtiğiniz kaynaklardan gelen uygulamaları yüklemek hakkına sahiptir. Yazılım üreticileri fikirlerini özgürce ifade etme ve adil bir pazarda rekabet etmek hakkına sahiptir. Apple’ın politikaları bu özgürlükleri.

Mac, olsa, Fortnite oyun versiyonu sorun olmadan yarın güncelleme almış olabilir teorik olarak Destansı kendi launcher — ile yüklenir. Oyunun bu sürüm için tekrar güncelleştirmeleri almak için ne alacak ama Apple ile Destansı savaşı bir kaza gibi görünüyor, orası kesin değil.

Ancak Fortnite Apple cihazlarda oyuncular perşembeden sonra gelen herhangi bir yeni içerik almazsınız, hala bu ayın başlarında çıkan son 13,40 yama üzerinde oyun oynamak mümkün olacak, ve hala bir tane daha — Eğer PlayStation, Xbox, Geçiş ve Windows PC üzerinde arkadaşlar ile birlikte oynamak mümkün olacak. Yeniden yüklemek için bir yol bile Fortnite eğer kaldırıldı önce indirilen istiyorsanız iOS.

Ama bu kuru bir teselli olabilir, çünkü Fortnite her süre Apple donanım hayranları bugün oynatabileceğini yarın aynı oyunu oynayacak, Fortnite oyuncu yeni sezon nimetlerini zevk olacaktır. Epik ve Apple arasında bir şeyler değişene kadar, Apple oyuncuların kendi alt versiyonu sıkışmış olmaya devam edecek gibi görünüyor Fortnite.

More on this topic

Popular stories