Alabama Üniversitesi, Açılışından Bu Yana 500’den Fazla Yeni Corona Vakalarının Raporları

Related Articles

Alabama Üniversitesi 531 en azından geçen hafta açılışından bu yana öğrenciler ve personel arasında yeni Corona vakalarının teyit gördü.

Sistem Alabama Üniversitesi ile açıkladı COVİD-19 pano kampüsleri ile üç Huntsville Alabama: Alabama Üniversitesi, Birmingham Alabama Üniversitesi ve University of virüsü hakkında veri sunan bir Pazartesi günü.

Güncel doğruladı durumlarda Tuscaloosa kampüsünde bildirildi ve sınıflar Aug devam ettiğinden beri gel hakkında. 19.

“Semptomatik oldular ya da pozitif COVİD oldu birine maruz çünkü test verileri 23 Ağustos ve negatif girmesinden önce test ama ek test uğraşanlar için ek testler sonucu UA Sistemi öğrenciler için bugün özetler giriş sonuçları gönderildi” pano söylüyor.

Okulun yeniden açılması için önce üniversitenin hayata geçirdi bazı güvenlik önlemleri virüsün yayılmasını önlemek için. Yurtlar, sendeleyerek oldukları zamanlarda hareket, sınıflar birçok kişi herhangi bir zamanda olabilir nasıl sınırlamak için tasarlanmış değişiklikleri, politikalar ve etkinlikler için yemek yapıldı. Okul aynı zamanda iniş sırasında öğrencilerin Test ve yüz kaplamaları-kampüs toplantılarda derslikler, laboratuarlar, ortak kullanım ve ofis alanı içeren fiziksel mesafe mümkün değil, o zaman gerekli olacak. “dedi.

“Tuscaloosa düşmesi ciddi bir tehlike altında olduğu bir gerçektir” Maddox bir basın toplantısında açıkladı.

UA Başkanı Stuart Bell AL.com söyledi üniversitenin “meydan öğrenciler değil.”

“Meydan bizim virüs olduğunu ve bir fark yok. Yapmamız gereken şey,” dedi. virüs gelişmek yapar ve nerede ve nasıl birlikte öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ile personelimiz ile birlikte ve bu yerler, bu olayları en aza indiriyoruz emin olmak için çalışabiliriz virüs yayılıyor mu nereye belirlemektir “Öğrenci davranış değil, TAMAM mı? Öğrencilerimizin başarılı olabilir ve virüs etkisini en aza indirebiliriz nereye gittiğimiz bunu protokoller var ne bir şey.”

Alabama bu yazın başlarında durumlarda bir dalgalanma gördüm, yere yayıldı ve durdurmak için ortaya atılan yeni sağlık uyarıları sonuçlanan Clanton uzun zamandır belediye başkanının ölümüBilly Joe Sürücüsü, Temmuz ayında.

More on this topic

Popular stories