Zaheer Abbas Ün ICC Hall indüksiyon oyun onun Pakistan için yetenekli vurucu nesil ilham umuyor

Related Articles

Zamanının en şık vurucu bir pazar günü Zaheer Abbas Ün Uluslararası Kriket Konseyi Salona indüksiyon onun Pakistan oynamak için yetenekli kriketçiler bir nesil ilham umut.

Bu Asyalı Bradman ‘olarak anılan eski Pakistan kaptan Abbas efsanevi Güney Afrikalı çok yönlü Jacques Kallis ve eski Avustralya kaptanı Lisa Sthalekar yanında Şöhret ICC müzeye oldu.

“Bu onuru elde etmek için mutlu hissediyorum, ama benden daha çok, ülkem için büyük bir onur olduğunu ve sadece milli takım için yetenekli vurucu bir nesil ilham veriyor görmek istiyorum,” Abbas dedi.

Eski Famers ve tanınmış gazetecilerin mevcut ICC Hall oluşan bir jüri tarafından seçildi 73 yaşında.

Şöhret ICC Hall, Batı Hint Adaları 27 Avustralya’nın kriketçiler, 28 İngiltere oyuncular, altı kriketçiler Hindistan, Güney Afrika ve Yeni Zelanda ‘ dan üç, dört, bir Sri Lankalı ve 18 oyuncu içerir.

Ayrıca ICC Onursal Başkanı olarak kaldı kim Abbas, Hanif, Muhammed, Imran Khan, Javed Miandad, Wasim Akram ve Waqar Younis sonra Hall of Fame girmek için altıncı Pakistan kriket olduğunu.

(PCB) Pakistan Kriket Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı, Ehsan Mani olan eski kaptanı övdü, öncülük.

“Zaheer Abbas üstün kariyer başarıları oyun yönetim organı tarafından onaylanır Pakistan için büyük bir onur ve gurur meselesidir.

“Beni bu tanınması için dünya çapında Pakistan kriket milyonlarca hayranı adına Zed tebrik etmek büyük bir zevk veriyor.” Mani ” dedi.

Abbas, Pakistan için 78 Testleri ve 62 ODİs oynadı, sırasıyla 4981 ve 1027 çalışır birikiyor. 40 biçimleri hem ortalama yaptı.

Birbirini izleyen üç ODİ yüzlerce puanı en az 100 birinci sınıf yüzlerce ve ilk gol, Asya ‘ dan tek oyuncudur.

“Zahir elit grubun içine tam olarak 46 yıl sonra ikinci Testi 1971’de Edgbaston ünlü 274 aşağıdaki çift ikinci yüzyıl olan 15 Testi, Oval İngiltere karşı 240 muhteşem sonra müzeye olması uygun olur,” Mani ” dedi.

“İçin (1978 ve 1982) Hindistan’a karşı 235 değil ve 215 puan alıyordu ve her atış izlemek ve diğer eşleşen bir zevk oldu,” diye ekledi.

More on this topic

Popular stories