Şimdiye kadar FPİs Hint piyasalarda olumlu kalmaya devam ediyor; yatırım Ağustos ayında 41,330 crore Rs

Related Articles

Küresel mali sistemdeki likidite fazlası durumu Hindistan yatırımların payını almaya devam etmesini sağlamak olabilir, Himanshu Srivastava kaydetti.Küresel mali sistemdeki likidite fazlası durumu Hindistan yatırımların payını almaya devam etmesini sağlamak olabilir, Himanshu Srivastava kaydetti.

Yurtdışı yatırımcıların global piyasalardaki aşırı likidite Hindistan gibi gelişmekte olan piyasalar için bir yol bulduğu kadarıyla Rs net olarak Ağustos ayında Hint pazarlarda 41,330 crore koyduk. Ambarlarında verilere göre, (FPİ) yabancı portföy yatırımcıları hisse senetlerine Rs 40,262 crore pompalı ve 3-19 Ağustos tarihleri arasında borç segmentinde 1,068 crore Rs.

Bundan önce, FPİs iki ay üst üste net alıcı vardı. Temmuz ve Rs 24,053 crore Haziran ayında net olarak Rs 3,301 crore yatırım yaptılar. Himanshu Srivastava, Müdür Yardımcısı göre, araştırma Müdürü, Morningstar Hindistan, birçok büyük merkez bankaları Corona salgını ile mücadele etmek ve azalan ekonomilerini desteklemek agresif teşvik önlemleri itme ile küresel pazarlarda mevcut likidite fazlası olmuştur.

“Ayrıca, sürekli olarak para basma bildirdi. Aşırı likidite Hindistan gibi muhtemelen diğer yükselen pazarlara kendi yolunu buluyor.” diye ekledi. Srivastava FPİs bu piyasalar iyi performans ve daha iyi getiri elde etmek için iyi bir potansiyele sahiptir, çünkü Hindistan gibi gelişmekte olan piyasalara yönelik odak döndüklerini söyledi.

İç cephede, ekonomi ve iş faaliyetleri yeniden açılması olumlu bir işarettir. Buna ek olarak, Hint hisse senetleri cazip böylece FPİ dikkatini çekme, değerli olmaya devam etmektedir, ” dedi.

Güzel manzaralı bir hisse senedi yatırım sonra, FPİs şimdi orta büyüklükteki ve küçük kap hisse senetlerini almaya başlıyor “Groww de sert Jain, eş-kurucusu ve COO söyledi.” Salgın nedeniyle ekonomi üzerinde ortasında kaygılar, FPİs ya altın ya da daha istikrarlı ve zor zamanlarda başa çıkmak için daha iyi kapasiteye sahip olan güzel manzaralı bir hisse doğru yöneldi.

Şimdi, yaklaşık dört ay duvarları başladıktan sonra, korkulan çok daha iyi olduğu ortaya çıktı olan ekonominin daha net bir resim var, dedi. “Bu zemin olarak, birçok FPİs yeni fırsatlar ortaya çıktıkça orta ve küçük kap alanda seçici seçimlerin de başlıyor” dedi.

Rusmik Oza Kotak Menkul temel araştırma, Genel Müdür Yardımcısı, baş “nedeniyle olumlu akar için FPİs tarafından ve doğrudan hisse senedi arada yerli yatırımcıların aktif katılım için uygun, Şık-50 11.000 işareti üzerinde işlem olmuştur.”

“Engelleme Hindistan ve Brezilya, FPİs çoğu diğer gelişmekte olan piyasalar bu hafta ve ay tarih için net satıcı olan.”
ABD seçimleri ve sonuçları sırayla Hindistan’da FPİ yatırımlar üzerinde bir etkisi olacak olan ABD ekonomisinin hareket hangi yönde karar önemli bir rol oynayabilir, Sert Jain sözlerine ekledi.

Küresel mali sistemdeki likidite fazlası durumu Hindistan yatırımların payını almaya devam etmesini sağlamak olabilir, Himanshu Srivastava kaydetti.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories