DC ve Warner Bros. FanDome: en büyük duyuruları

Related Articles

DC Comics ve Warner Bros bugün ilk FanDome etkinlik düzenledi, yeni Fragmanlar, duyurular ve heyecan verici bir oyun görüntüleri ile getiren sanal bir kongre.

Dan Warner Bros Games Montreal Gotham Knights çekimler yaklaşık sekiz dakika olmak üzere ilk Fragmanı ortaya () Zack Snyder Adalet Ligi Neil Gaiman ile ilgili bir güncelleme var Sandman Netflix serisi, bir sürü şey oldu. DC FanDome (ve videolar) en güzel anlarını burada. Eğer kaçırdıysanız, önümüzdeki birkaç saat için oynamaya encore panelleri vardır. Tekrar performansları tam bir listesi için DC FanDome programı üzerinde kafa.

Gotham Knights duyuru: Yukarıda da belirtildiği gibi, en büyük duyurulardan biri hayranları için bir yıldan fazla bekledi oldu Gotham Knights Warner Bros Games Montreal yeni bir açık-dünya şampiyonluğu var. Geliştiriciler (Batgirl ve Robin dahil olmak üzere) çeşitli oynanabilir karakterler tanıtan oyun görüntüleri yanı sıra dört dakikalık bir sinematik römork getirdi.

Zack Snyder’in Justice League fragman: Leonard Cohen’in “Hallelujah” römork için ayarlayın Zack Snyder Adalet Ligi sonunda geldi. Bu fragman 2017 yılında piyasaya sürülen film, özgün sürümünde dahil değildi tamamen yeni sahneler içerir. Henüz belirli bir çıkış tarihi var, ama Snyder’in sürüm Adalet Ligi 2021’de HBO Max vuracaktır. Dört saat süren taksitle hava olacak.

Robert Pattinson iyi bakın Batman: Yönetmen Matt Reeves ve yıldızı Robert Pattinson için ilk resmi trailer getirdi Batman FanDome için. Fragmanı Gotham City (sürpriz, sürpriz) suç dolu, Bruce Wayne her yerini anlamaya çalışıyorum ile kurar. Zoe Kravitz kedi kadın, Jeffrey Wright, James Gordon, görünüşler ve daha fazlası vardır.

İntihar Takımı: Adalet Ligi Öldürmek ortaya koyuyor: Arkasında (takım Rocksteady Studios Arkham City ve Arkham Knightsonunda yeni bir oyun ortaya koydu), İntihar Takımı: Adalet Ligi Öldürmek uzun bir römork ile. Başlığı rezil süper kötü takım oyuncular yeni bir aksiyon oyunu, ve Arkham evrenin bir devamıdır, Rocksteady göre. Aslında nasıl sonuçlanacağını şu anda belirsizliğini koruyor. Oyun 2022 yılında PC, 5 PlayStation için piyasaya sürülecek ve Xbox X. Serisi

Wonder Woman 1984 römork tanıttı Çita: Yeni hakkında Evet, Gal Gadot geri (aka Wonder Woman) Diana Prens ve Chris Pine ve Steve Trevor olarak geri döndü, ama havalı parçası Wonder Woman 1984 trailer Kristen Wiig var, Çita. Wiig Barbara ilk fragman tanıtıldı rağmen, bu bir kötü karakter haline dönüştürmek gördük onu ilk defa oldu. Bir yerde, Kediler yönetmen Tom Hooper sessizce alkışlıyor.

İntihar Mangası açıkladı hainlere listesi: Benim için tam bir fragman alamadık rağmen İntihar Mangası (yönetmen James Gunn düzenleme koyda), kötü adamlar kadro açıklanması “yoklama” bir teaser aldık. Perde şekil bize yönetmenin sonradan içine bir belirti verir ayrıca çok komik bir arkasında.

The Flash yeni kostüm: Andy Muschietti için bir panel var Flaş kısa ve tatlıydı, ve henüz bir teaser olsa da, ilk göz var Barry Allen’ın yeni kostüm. Ezra Miller rol canlandıracak olacak.

Siyah Adam Dwayne Johnson iyi bakın: Dwayne Johnson, DC Comics’ Jim Lee ve sanatçı BossLogic ile cool konsept bir video oluşturmak için bir araya geldi Siyah Adam. Video Siyah Adam kostümü giyen Johnson bir belirti verir. Johnson güçlü Siyah Adam, bir anti-kahraman” olduğunu (“seviyorum) rolü ona çeken ne, ve hikaye keşfetmek istiyor hakkında hayranlarının sorularını yanıtlayan paneli geçirdi. Johnson ayrıca, bazı karakterler alay Amerika adalet Derneği — Hawkman, Doctor Fate, Siklon ve Atom Parçalamak — dahil edilecektir Siyah Adam.

Netflix Sandman dizi güncelleme: Neil Gaiman Sandman dizi bu dizi ilk olacak zaman hala Netflix de, ama COVİD-19 yol açtığı üretim sorunları nedeniyle oluyor, belli değil. En Gaiman gelen ilginç bir not: Netflix versiyonu Sandman olur o hala 1916’da başlayacak “ama şey … 1 Sandmanhikayenin başladığı nokta değil 1988. Artık” dedi. Bu Gaiman ve ekibi bu karakter cinsiyeti ne olacak ne hakkında düşünmek için izin verir, ne karakter yapısı ne olacak?” Gaiman çok “özgür” bir deneyim olarak nitelendirdi.

More on this topic

Popular stories