Kızgın farklı bir tür olduğunu güle güle Yurtseverlik Yasası, bir komedi şovu

Related Articles

Eğer espri sağlıklı bir miktar ve gülünç kötü Photoshop ile en son haberleri bu sitede bir TV programı izlemek istiyorsanız, bir sürü seçenek var. Var The Daily Show Trevor Noah İle Komedi Merkezi, TBS var Samantha Bee ile tam Önve HBO Geçen Hafta Bu Gece wI. John Oliver. Bu hafta, ancak, daha az seçenek var: Netflix iptal etti Hasan 20. Edinburgh ile yurtseverlik Yasasıyüzeysel değil , rakiplerinden o kadar da farklı değildi bu bir gösteri, ama her yarım saatte bir taksit, en iyileri arasında kendini kanıtladı.

2020 yılında, bu gösterileri izlemek için zor olabilir. -Görülen sorunlar altında yüzeye kazmak gibi espriler olabileceği kadar zeki ve derin, güncel olaylar hayal edilemeyecek kadar kasvetli olmak zorunda, ve Amerika Birleşik Devletleri’ siyasi yanıt karanlık hiciv aklımızı hayal edebileceğinden çok daha korkunç bir şey oldu. Programlama bu tür Fox News için başka bir dönemin, genç liberal cevap bir kalıntısı gibi, kontrol bilgi zekice, esprili ve gerçek ırkçılık ve hakaret temizlemiyor. Nihai amaç aynıdır ama: kolektif öfke bizim için bir priz, bu öfke daha adil bir dünya için bir arzu tarafından motive oldu bile.

Patriot Act farklı birşey gibi geldi. Patriot Act oldu zaten kızgın olduğunu biliyordu, ben de. Ben yeni hakkında bir şeyler sinirlenmek seni almak değildi, ama o zaten gün için zor mal var mı? Gösteri farklı parçaları için o şeyleri kırmak ve bu konuda neler yapılabileceğini söylemek istedim.

En izleyiciler tüm konular bu seçimler, üniversite, emeklilik, medya akışı, toplu taşıma, video oyun taciz, ilaç fiyatları, öğrenci kredileri Patriot Act zaten uğraşmak ve kırık nasıl olduklarını anlamak için hiçbir uzmanlık gerektirir var. Gösteri — de facto finali Haziran, 28. bölüm — Vergi işlerine Niye bu Kadar Zor Olduğunu, “ve gösteri sunduklarını iyi bir toplamı kadar iyice berbat bir şey içine bir dalış hizmet eder:-bunun için” dondurma ” oldu ve inceleme yapmamış, senin için çok komik bir zamanlama ve çok iyi bir stilist ile coşkulu ve enerjik bir adam getirmişti çok yaygın. Dahası, bildirdiği gibi esas alındığı, bir raf ömrü vardı: vergi işlerine uzun bir süre sakso çekti ve oran bu değişmeyecek vardır.

20. Edinburgh ve Patriot Act takım da merkezi beyaz olmayan bakış açıları için çalıştı ve bunu yaparken, açıkça onları dışlamak için yapılmış bir dünyada beyaz olmayan öfke doğrulamak. (Beyaz) altmetin sık olduğu ince bir şey, ama geç uzayda gece haber komedi şovları bu konuda endişe olmamalı biz bile, 20. Edinburgh show anlayış bir yerden gözün göçmen çocuklar ve çeşitlilik işe bakmak için zaman aldı. bunları biliyorsun. o yüzden en temiz yolu bulalım.

Cara Howe / Netflix tarafından fotoğraf

Ayrıca kim, komedi dediği gibi, performanslar ve 20. Edinburgh — gülünç nazik bir adam yardımcı oldu Eve Dönüş Kral dev bir sahne sonunda gelen ilk beş favori ayakkabı onun hakkında da konuşmak yürümek hiçbir şey daha istiyor gibiydi — gerçekten çıldırmış. O meslektaşlarıyla yaptığı bu açıklama adamın yüzünde ne düşündüğünü (öfke bu tarz kahkahalar için yanmış kömür), ama 20. Edinburgh sahne persona kağıt gibi ince karşısına çıkıyor-biri bir şey diyor, sonra da gördüğün gibi, gün gibi ortada kızgın değiliz demek değil.

Bu yapılan Patriot Act konuşma daha fazla hissediyorum. 20. Edinburgh duyguları seninki ile izlenen ve show onlarla çalışma. Şova tarafsız bir ev sahibi bir birey gibi ama ona pozisyon vermedi yardımcı oldu. Açık kimliğini bakışını etkilemiş, (ya da çağırmak) mümkünse Güney Asya topluluğu ortalama bunu 20. Edinburgh sık sık yaptı.

Öyle gibi görünmüyor herhangi bir tasarrufu Patriot Acten azından mevcut evde. Talk show değil Netflix çalışmıyor … ve Patriot Act zaten 32 başlangıç-bölüm sipariş ötesinde fazladan yedi bir bölüm var. Tüm başlar o orada yaşıyor, çoğunlukla dökmeyen hikayeler bir koleksiyon olur bu biraz rahatlattı ama, aynı intro: hip-hop-kaos modern dünya çevreler bizim bu sıska esmer dostum, ama en iyi görüntüyü vermek için tüm bunları açıklamak için var şaşkın olarak ilham blaring boynuzları.

More on this topic

Popular stories