Bala Devi 2022 Kadınlar Asya Kupası büyük bir sınav olacağını söylüyor, Hindistan hakkında daha fazla top oynayan takımlardan ısrar ediyor

Related Articles

İskoç devi Rangers ile Ocak ayında imzalanan o zaman üst uçuş Avrupa Ligi oynamak için Hindistan’ın ilk kadın futbolcu olan 30 yaşındaki Devi, takım onun için kıta olay zorlu bir sınav olarak nitelendirdi.

Hint kadın futbol takımı forvet Bala Devi eğer ülke ev sahipliği yapacağı turnuva için ise düzenli çalışma 2022 AFC Asya Kupası için top oynayan takımlardan-ısrar ediyor.

İskoç devi Rangers ile Ocak ayında imzalanan o zaman üst uçuş Avrupa Ligi oynamak için Hindistan’ın ilk kadın futbolcu olan 30 yaşındaki Devi, takım onun için kıta olay zorlu bir sınav olarak nitelendirdi.

“Dürüst olmak gerekirse, bu seviyede bütün takımlar ne olduğunu bilmiyoruz. Geliştiriyoruz ama sadece sıralamasında 25 üst ülkeler oynarken onları eşleştirme şansımız olup olmadığını bileceğiz,” Devi Asya Futbol Konfederasyonu internet sitesinde şeklindeki sözleri kaydedildi.

“Kadınlar Asya Kupası bizim için büyük bir test olacak ve birlikte hazırlanmak istiyoruz.”

Hindistan son zamanlarda en önemli futbol olaylarının bir hedef ortaya çıktı, ülke de gelecek yıl-17 Kadınlar Dünya Kupası U barındırma vardır.

“(- 17 Dünya Kupası U) kadın futbol karşı baya çekecek,” dedi.

“Turnuva yaygın olarak yayınlanmış olacak ve Hindistan ev sahipliği ile, birçok stadyumları gelecek, eminim. Bu büyük bir fiske ve Hindistan 2022 Kadınlar Asya Kupası takip etti.”

Hindistan 2017 yılında U-17 erkekler Dünya Kupası’na ev sahipliği yaptı.sonra bu.

“Yavaş yavaş ilgi topluyoruz ve umarım artık sürekli olarak mümkün olduğunu düşünüyorum Asya’nın en iyi 10 sıralaması, vuracağız.

“Bu durum hızla değişiyor— Hintli Kadınlar Ligi 17 Dünya Kupası etkisi olacak ve 2022 Asya Kupası kesin herkesi etkileyecektir etkisi, U-yaşıyor.”

Hintli kadın takım şu anda 55 dünyada Asya’da 11. sırada yer alıyor ve ve Bala Devi Dünya Kupası elemeleri beklentileri soruldu.

“(2023 için eleme) çok büyük bir destek olacaktır. Erkek veya kadın takım üst düzey Dünya için hak kazanmak için futbol Kupası herkes için nihai rüya ve ülkede futbol tüm hayranları,” dedi.

“Çok fazla kız futbol için Lig için, gelecek nesiller için çok büyük olurdu.”

2010 yılından bu yana 58 oyunlarda 52 hedefleri olan Bayan milli takımı için geçerli gol kralı olan Devi, aynı zamanda Rangers deneyimi hakkında konuştu.

“İyi beceri açısından, ama hız ve top ve fiziksel oyun dışı hareketi açısından, tamamen farklı bir düzeyde olduğunu. Arka eğitim bizim en iyi geri olması ve maçlar ne zaman olacak biz ne yazık ki, her şey Mart ayından bu yana durdu, ama umut ediyoruz.

“Ben de kulüp ve takım arkadaşlarım tarafından sonra baktım olmadım. Ayrıca burada Hintli aileler var. “Bay Singh’in’ evimden Glasgow sadece birkaç dakika içinde çok ünlü bir restoran var.”

Devi iki önemli olay Hindistan’da kadınların oyunu profilinin artıracak emin.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories