Yeni fragmanları: Pixar Ruh, Beyoncé Siyah Kral, ve daha fazla

Related Articles

Şu anda başka görünüşte herkes gibi, arkasından izledim Avatar: Son Hava Bükücü Netflix geri dön çünkü eşim ilk bir çoğunu bensiz aldığından beri (aslında, ikinci ve üçüncü sezon sadece) yıldır ilk kez. Çok zeki, komik, bir destan görmek, ve hak Haritayı birden almak gerçekten harika oldu yaygın tanıma.

(Muhtemelen dördüncü rewatch benim), benim için gerçekten çok dikkat çeken şey inanılmaz dikkat gösteriyi dünya çapında canlı, büyüleyici kültürler inşa etmeye verir. Bir bölüm farklı özellikleri ve insanlıktan anlar için show kahramanları sürekli seyahat ediyor, henüz kasaba ve karakterler bile sadece göstermek. Benzersiz zengin ve tam hissettiren bir hayal dünyası oluşturur.

Gerçekten beni yakalayan bir örnek göstermek swampbenders oldu. Büyük bir şaka, ama şov hala sarmaşıklar içinde su işi öğrendiler çünkü bataklıkta yerleştiler) onları bir tarih (Toprak Krallığı için göç eden Su Kabilesi soyundan geliyorlar) ve bir kültür verir. Bütün bir 20 içinde alt taslak olmasına rağmen geliyor dakikalık bölüm ve onlarca sadece bir tanesidir.

Zaten diziyi yoksa, gerçekten bir denemelisiniz. (Biliyorum sadece, adım vurmak için bölüm bir çift alır.)

Aşağıda bu hafta dokuz römork göz atın.

Ruh

Pixar’ın bir sonraki filmi muhteşem görünüyor… ve ben New York tüm bu kadarını görmek için dışarı alabilirim yana görmek güzel Ruhsürekli altın saat ışık parlayan kaplı gibi görünüyor, hangi ’in yeniden oluşturulmasını. Film 20 Kasım tarihinde çıkıyor.

Siyah Kral

Beyoncé hem yazdığı ve kendi yönettiği geliyor başka bir görsel olarak çarpıcı bir film vardır. Disney Plus için özel ve tema içine kravat gerekiyordu Aslan Kral bu yana geçen yıl yeniden canlandırdı. Ama çoğunlukla, sadece görsel albümü Beyoncé olağanüstü hattında son giriş gibi görünüyor. Film, 31 Temmuz’da çıkıyor.

Eski Gardiyan

Charlize Theron ölmek ve çağlar boyunca savaşın içinde olan bir grup paralı askerin konusunda Netflix, yeni bir filmde yıldız. Gerçekten çok saçma bir önerme ve ayrıntılı aksiyon için bir bahane gibi görünüyor. Film 10 Temmuz ‘ da çıkıyor.

Aretha Franklin

Jennifer Hudson soul efsanesi Aretha Franklin oynar SaygıFranklin yükselişi yıldızlığa araştıran yeni bir biyografik — ve, doğal olarak, Hudson klasikleri örtmek için bahaneler bol verir. Çeşitli raporlar Franklin üretimi ile 2018 yılında ölümüne kadar karıştı. Film Noel günü geliyor.

Büyüklük Kodu

Son derece Apple TV Plus’ son serisinde kullanılan garip, bozuk, kötü-iyi bir dijital sanat tarzı haline geldim. Büyüklük Kodu oldukça basit yüzeyde — — ama görünüşe göre güzel paketlenmiş ve spor bir doktor için alışılmadık bir şekilde. en iyi ve en zor anlarını tartışmayı hakkında iyi sporcular var 10 Temmuz ‘ da çıkıyor.

Lanetli

İlk gerçek bakalım LanetliKral Arthur efsanesi reimagines yeni bir dizi, ama bir Nimue ile olan kılıç kullanmak geliyor. Büyük teen fantastik bir macera gibi görünüyor. Gösteri 17 Temmuz ‘ da sahneye çıktı.

Çocuklar Devlet

Çocuklar Devlet Sundance büyük eleştiri almış, ve şimdi Apple TV Plus için gidiyor. Belgesel Austin, Teksas genç çocuklar için özenle hazırlanmış sahte bir hükümet programı izler ve rekabet hızla Amerikan siyasetinin “iyi günde, kötü günde,” Tasha Robinson gibi yansıtmak için gelir olarak yazdı saatler üzerinden at Poligon. Tiyatro 31 Temmuz geliyor ve ardından 14 Ağustos’ta akış başlar.

Kanlı Burun, Boş Cepler

Kanlı Burun, Boş Cepler bir belgesel — gibi — Las Vegas dalış bar hakkında son gece, ve filtre ve yeri bir sevinç yapan müdavimleri ile vakit geçirmek. Ayrıca… gerçekten bir belgesel. Bar, New Orleans ve insanları çekerken tüm oyun karakterleri vardır. Tam olarak (İyi, Kurgu, muhtemelen) o dediğiniz ne bilmiyorum ama gerçekten ilginç görünüyor. Film 8 Temmuz ‘ da çıkmaya başlar.

Çocukların Hayaletleri Görmek

Bu iyi olacak mı? Bu gerçek olacak mı? Hiç bir fikrim yok. Ama en azından, en iyi 070 Sallamak için Ara parça için, “Hayalet Kasaba” üzerine bir takip olması için bilinen albümü kapalı Kanye West Kid Cudi bir temel Takashi Murakami yönettiği gereken bir animasyon göstermek için bu vahşi iki dakikalık teaser var. Kim bilir çıkar. Ne olursa olsun cennete yolculuk annesi hakkında Kanye oyun oldu?

More on this topic

Popular stories