Hindistan kaleci Aditi Chauhan daha fazla kadın futbolcular Bala Devi ayak seslerini yurtdışında oynamak izleyeceğini söylüyor

Related Articles

Ülkedeki oyun profilinde büyüme ile, daha fazla oyuncu öncü Bala Devi izinden, ülke dışında profesyonel bir kariyer arama cesaretini olacak Aditi Chauhan geliyor.

Ülkedeki oyun profilinde büyüme ile, daha fazla oyuncu öncü Bala Devi izinden, ülke dışında profesyonel bir kariyer arama cesaretini edecek Hintli kadın futbol takımı kalecisi Aditi Chauhan geliyor.

Kadın futbol 2022 FIFA U-17 Dünya Kupası gelecek yıl ve AFC Asya Kupası için Hindistan ile bir destek alması bekleniyor.

Aditi kız daha geçen yıl Avrupa’nın en iyi uçuş profesyonel bir ligde oynayan ilk Hintli kadın oldu Milli Takım forvet Devi, taklit edeceğini söyledi. Şimdi Glasgow ile İskoçya Premier Ligi’nde Rangers dayalı oynuyor.

“Hindistan’da çok fazla potansiyel var. Böyle bir poz almak için daha fazla kız istiyorum, ve daha iyi rakiplere karşı oynarken öğrenin. Genç kızlar için daha fazla yollar geliyor, emin Bala ayak izlerini takip edecek başkalarını olacağından eminim.” Chauhan dedi.

“Bala bir oyuncunun bir mücevher ve Rangers onu taşımak şaşırtıcı,” WAV açıklamasında şeklindeki sözleri oldu.

İngiltere’deki Londra için oynamıştı kendisi 27 yaşındaki Chauhan-2015 ve 2018 arasında olmasa da üst İNGİLTERE’DE çalışmalarını takip yaşındayken kademe Ligi, West Ham Bayanlar tabanlı.

“Oyun standardı, kültürü çok farklı. Avrupa’da toplam profesyonel bir set-up var. Kazanacak o deneyimi genel olarak sadece onu (Devi), ama Hint futbol yararı olmaz,” dedi.

“Tekrar milli takımda oynamak için her ne zaman gelse, hevesle deneyimleri hakkında duymak isteriz. U-17 kızlar ile özellikle paylaşmak için sevecektir eminim. Bilgi genç kızlar kariyerini şekillendiren çok önemli olacak.”

2012 yılında ilk yapım beri bu ülke için 15 caps kazanmış Chauhan, ayrıca kadın futbol artık Manipuri oyuncular tamamen Milli Takım egemen-Hint ve gitti gün daha fazla pan hale geldiğini söyledi.

“İlk milli takım için oynamaya başladı, büyük Manipur oyuncular ön plandaydı. Ama şimdi farklı bir takıma dönüştü. Takım artık pan Hint gösterimi var.

“Takım yerler için rekabet herkes birbirini itiyor büyüdü. Dünyanın dört bir yanından gelen ve takımının yuvaları sabitleme yeni çocuklar gibi kimse rahat. Takım büyüdü ve sonuçları çok iyi çıktı.”

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories