FPİs Haziran ayında net alıcı devre, yatırım 21,235 crore Rs

Related Articles

FPİ üzerinde FPİs, borç kesimi, yabancı yatırımcılar, hisse senedi piyasası, orta kap stokları,Hint ekonomisi, COVİD-19 kriz, en son haberHindistan finansal piyasalar yabancı akımları açısından dönme eğilimi tanık olmaya devam edecektir.

Haziran ayında üç aylık satış streak tersine, (FPİs) yabancı portföy yatırımcıları yurtiçi piyasalarda net Sc 21,235 bir crore artan likidite ve ekonominin kademeli açılması üzerine pompalanır. Depolarından alınan verilere göre, FPİs hisse senetlerine Rs 22,893 crore Yatırım Ama borç kesimden Rs 1,658 crore çıkardı, 1 Haziran ve 26 Haziran tarihleri arasında 21,235 crore Rs toplam net yatırım alıyor.

Bundan önce, yabancı yatırımcıların üç ay üst üste net satıcı kaldı. Net Sc 7,366 bir crore çıkardılar, Nisan ayında 15,403 crore Rs ve kayıt Mart ayında 1.1 yüz bin crore Rs.

“FPİs zaten bir yıldır yatırım içinde olduklarını, küçük ve orta büyüklükteki hisse senedi yatırımlarını artıyor,” Groww Sert Jain, eş-kurucusu ve baş işletme görevlisi söyledi.

Hindistan en iyi olarak ortaya çıktı-son üç ay içinde Sermaye Piyasası gerçekleştirmek ve bu kesinlikle Hindistan’ın itiraz için yatırım yeri olarak ekliyor sözlerine ekledi. Daha fazla Hindistan ekonomi aç yardımcı olan hastalarla temas-izleme, neler yapmış dedi.

İyi bir satın alma fırsatı var olan “şu anda, değerlemeler hala sıkıştırılır ve hisse senetleri cazip fiyatlı vardır. Nispeten uzun vadeli yatırım ufku ile, Hint hisse senetleri FPİs için iyi bir yatırım seçeneği olabilir bir kez özellikle COVİD-19 kriz çözüldü ve güncel piyasa eğilim tersine,” Morningstar Hindistan-yönetici araştırma Himanshu Srivastava, Genel Müdür, dedi.

Buna ek olarak, küresel piyasalarda artan likidite de gelişmekte olan pazarlara yolunu açacak, Hindistan da yararına olacak, Srivastava ekledi.

Hindistan finansal piyasalar yabancı akımları açısından dönme eğilimi tanık olmaya devam edecektir. Hint mali piyasalarda FPİs tarafından keskin net sermaye girişi, nöbetleri ve çıkışlar bekliyoruz, değişen görüş ve global trendleri kendi bağlı olduğunu söyledi.

İleriye dönük olarak, Srivastava dedi, “Genel olarak, senaryo gelişiyor ve dış akış yönünü dikte birden çok faktör vardır.” Ekonomik büyüme COVİD yükselen-19 vaka ve kurtarma ile ilgili sorunlar Hindistan’da kalırken, zaman zaman ülkeye yabancı akışının sürekliliğini sağlamak bazı teknik faktörler olduğunu söyledi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories