Facebook sonunda mobil için karanlık bir modu tanıtmak olabilir

Related Articles

Masaüstü arayüzü için karanlık bir modda başlattıktan sonra, Facebook bildiriliyor mobil uygulamalar için karanlık bir modu test ediyor. Genel olarak kullanıcıların küçük bir yüzdesi için “şu anda sadece var,” göre SocialMedia Bugün.

Facebook masaüstü yeniden onun geçen ay parçası gibi karanlık bir mod tanıttı.

Göründüğü gibi mobil bir Tweet ekran üzerinde yeni bir karanlık modu kullanıcılar:

Cep karanlık bir modu dışarı rulo Facebook için bu kadar uzun sürdüğü için biraz şaşırtıcı; İnstagram ve WhatsApp uygulamaları zaten karanlık modu gibi Facebook Messenger geliyor. Twitter bir süre için Android ve iOS uygulamaları için gece modu sürümü olmuştur ve hatta Google app bu yılın başlarında onun için karanlık bir modu devirdi.

Sadece uygulamalar daha kolay bazı kullanıcılar için Görünüm ve en karanlık mod sürümleri gibi bir cihaz pil ömrünü korumak yardımcı olabilir, çünkü hoş biraz daha estetik, ama emin olun, çünkü kullanıcılar siyah bir uygulama penceresinin arka plan rengini değiştirmek için izin veren düşük ışık ve karanlık modu çeşitleri- — popüler.

Karanlık modu tüm kullanıcılar için uygulamalar içinde kullanılabilir ve geri duyduğumuzda güncellenir hakkında daha fazla bilgi için Facebook ile iletişim halindeyiz.

More on this topic

Popular stories