Genç forvet Lalremsiami Hindistan Bayan hokey takımı motive kilitleme sırasında tutmak için yaşlılar Rani Rampal, Savita Punia kredi

Related Articles

Genç forvet Lalremsiami, Hindistan Bayan hokey takımı çok zor kilitleme sırasında SAİ Seul de lohusalık geçirmek için bulamazdı kaptan Rani Rampal ve yardımcısı Savita Punia olmasaydı diyor.

Genç Hintli kadın hokey takımı forvet Lalremsiami kaptan Rani Rampal ve yardımcısı Savita Punia oyuncular Corona-zorla kilitleme sırasında motive tutmak büyük bir rol oynadığını söylüyor.

Hintli Bayan hokey Takımı’nın en genç üyesi Lalremsiami, bir, Rani ve Savita gibi üst düzey oyuncular ülke çapında kilitleme sırasında Tesisinde SAİ Güney Merkezinde bir buçuk ay iki-ve-bir kendi hapsi sırasında oyuncuların yüksek moralini devam ettiğini söylediler.

Genç forvet Lalremsiami Hindistan Bayan hokey takımı motive kilitleme sırasında tutmak için yaşlılar Rani Rampal Savita Punia kredi

Hindistan Bayan hokey takımı forvet Lalremsiami dosya görüntü. Görüntü kredi: Twitter/@TheHockeyİndia

Mizoram övgü Lalremsiami, “Rani ve gençler bizi motive tutmak büyük bir rol oynayan Savita gibi takımda yaşlılar olmasaydı, ancak herhangi bir aktivite ile apart odalarımızda bazı fitness egzersiz pansiyon odalarımızda bir çok gün geçirmek için zor olurdu,” dedi.

Lalremsiami, Salima Tete, Rajwinder Kaur ve Sharmila kurmak Hintli Bayan hokey takımı yeni girenlerin bazıları ve sırada hızla uluslararası aşamada övgüye performansları ile tırmandı.

“İlk başta, SAİ bir hücreye Mart ayı girdiğinde, hiçbir zaman durumun ciddiyetini anladım (gençler) ama kampüs dışına gitmiyor kuralları izler. Sadece ciddi bir sorunu olduğunu fark ettik Bu salgını hakkında açıklama yapan doktorlardan oluşan bir ekip tarafından kısa bir konuşma/sunum katıldığımız zaman oldu ve her zaman uyanık olmalıyız,” Mizo oyuncu ” dedi.

“Yaşlılar da bize durumu anlattı ve eğer herhangi bir sorun olsaydı biz konuşmak gerektiğini bize gösterdi.” diye ekledi.

Baş antrenör Sjoerd Marijne ve bilimsel Danışmanı Wayne Lombard sürekli oyuncular kontrol etti ve iyi durumdaydılar sağlamıştır dedi.

“Ama üst düzey oyuncular kendi yolumdan bize yardım edecek ve evde hasta hissetmiyoruz sağlamak gitti. Bizi meşgul Hint takım hikayeleri ile devam edeceklerini ve Rio Olimpiyatları yaşar. Bu hikayeleri Hindistan için Olimpiyatlarda oynamak için bana ilham verdi.”

Lalremsiami şu anda Mizoram yılında memleketi Kolasib ona Hokey Hindistan tarafından bu ayın başlarında verilen bir aylık aradan sonra kurumsal karantina altında.

“Başlangıçta, eve gitmemek için 21 devlet kuralları uyarınca zorunlu olan günlük kurumsal karantina nedeniyle karar vermiştim. Ama aile annem ve geri kalan tanıştığımdan beri dört ay oldu. Çünkü 19 Temmuz’da Merkezi Bangalore SAİ döner dönmez onları görmeye karşı büyük bir ilgi duydum, amacım sadece hokey olacak,” dedi.

“(İlçe Toplayıcı) DC karantina sırasında rahat kalmak zorundayım sağlamıştır ve bana her gün kontrol ediyorlar. Bu kadar bakım ve özen göstermek için eyalet hükümeti için çok minnettarım. Ev devlet geri dönmek iyi hissettiriyor.”

Takım SAİ, Seul 19 Temmuz’da tekrar birleşecekler.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories