Hindistan’ın petrol talebinin Eylül ayı sonuna rebound; kurtarma UEA daha erken olması, OPEC tahminleri

Related Articles

petrol talebi, ham petrol, ham, petrol, dizelUluslararası Enerji Ajansı ve OPEC Hindistan’ın talebi bu yıl sonuna kadar normale değil bekleyin.

Hindistan, üçüncü büyük petrol tüketici, yakıt talep normale Uluslararası Enerji Ajansı ve OPEC tarafından yapılan projeksiyonlar, daha erken dönmek için bekliyor. “Eğer son birkaç hafta eğilim bakarsanız, ikinci çeyreğin sonuna kadar, talep zamanki gibi olacak eminim,” Hindistan Petrol Bakanı Dharmendra Pradhan BloombergNEF Zirvesinde söyledi, Eylül’de sona eren çeyrek atıfta bulundu. “Haziran ayı sonunda, zaten 2019 Haziran ayına göre talebimiz %85’i elde ettik.”

Yerde 25 Mart’ta Hindistan’da koymak dünyanın en büyük lockdown 70 kadar% ulaşım ve endüstriyel yakıtlar için talep dövülmeden, rafineriler ham işleme azalması ve petrol ithalatı zorluyor. Petrol İhraç eden Ülkeler Örgütü, Uluslararası Enerji Ajansı ve Hindistan’ın talebi bu yıl sonuna kadar normale değil bekleyin. “Açma süreci başlamıştır ve ekonomik faaliyetlerin çok bir-ve-bir-daha yarım ay devam etmektedir.” dedi. “Benzin, mazot, LPG ve diğer ticari yakıtlar orijinal talebini geri geliyor. Uçak yakıtı hakkında endişeli biraz biz.”

Petrol için Asya talep merkezi bölgede düzensiz bir iyileşme, Çin’de güçlü bir toparlanma liderliğindeki deneyimli, ama virüslerin ikinci bir dalga pozitif yörüngesi üzerinde fren koymak için tehdit ediyor. Pradhan Hindistan’ın enerji talebinin önümüzdeki on yılda ortaya çıkan salgın üzerine multifold büyümesini beklediğini ve tüm enerji kaynakları genişleyen iştah karşılamak için bekliyor. Ülkenin yaklaşık 250 milyon ton artık 2040 2030 ve 533 milyon ton 439 milyon ton yıllık işleme kapasitesi ihtiyacı olacağını söyledi.

“Enerjimizin %85’ini ithal ediyoruz ve ithal etmeye devam edeceğiz.” dedi Pradhan, ülkenin alternatif ve yenilenebilir kaynaklardan özgüvenli olma hedefine taşımak için enerji çıkışı artırdığını da sözlerine ekledi. Yakıt talebin genişletilmesi gibi Hindistan’da rafineri fiyatları hedef Suudi Gıda petrol tedarikçileri çekiyor. Hükümet, küresel yatırımcılar için devlet rafineri Bharat Petroleum Corp. sunuyor.

Pradhan salgını o BPCL ve Maliye Bakanlığı’nın özelleştirme satış zamanlaması konusunda karar verecek hükümetin planını değiştirmediğini söyledi. Bu arada hükümet, iki kez 31 Temmuz şirket için ilk teklif sunma tarihini kaldırdı. “Piyasa senaryo bakarak uygun bir karar alacaklar.” dedi. “Ama BPCL olan yatırım yapmama birincil karar geçerlidir.”

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories