İlk defa kapalı Beats Solo Pro gürültü önleyici kulaklık 70 dolar

Related Articles

Aktif gürültü iptali ile Beats Solo Pro Kablosuz kulaklıkları de $230 Best Buy ve Amazongördüğümüz en iyi anlaşmayı daha 20 $daha ucuz. Bu Vuruş’ en son modeli, ve şimdi önemli ölçüde daha az maliyetli olmasına rağmen Sony ve yapım kalitesi ve pil ömrü açısından Bose amiral gemisi modeli olarak yetenekli gibi geldi. Kablosuz olarak herhangi bir Bluetooth cihazına bağlayabilirsiniz ederken noktası Yıldırım üzerinden bu ücret dikkati çekiyor, yani, açıkça Apple’ın dünyada yerleşmiş biraz en azından insanlar doğru açılı.

Eğer yeni iPhone SE istersen, ama keşke iPhone 8 üzerinde daha büyük bir ekran, Geri Piyasanın anlaşma vardı Artı ilginizi çekecek. SE maliyeti $20 daha az olan $369, altın yenilenmiş 64 GB versiyonu satılıyor.

Hiçbiri eğer sadece her şeyden daha büyük 5.5-inç ekran istiyorsan anlaşma bozucu olacak ama yeni SE bu modeli toplama ile offs birkaç ticaret değildir. 8 Artı iPhone Apple’ın eski A11 Biyonik işlemci ve kamera o kadar yetenekli değil. Yine de, hala 7000, bu anlamda su ve toz girmesine karşı anma, kablosuz şarj destekler modern bir yapıda olduğunu ve bu yıl başlattığında iOS 14 güncelleme alacak şekilde olacak.

8 iPhone Plus Tekrar piyasadan yenilenmiş ama herhangi bir dış yüzeyinde hiçbir çizik bulabilirsiniz demek olduğunu iddia ettiği “nane” durumunda. Hatalarına karşı bir yıl garantili ve telefon orijinal aksesuarları içerir.

Overwatch

Dünkü toparlama kaçırdıysan, 16 Haziran ‘ a kadar indirimli olan Nintendo Anahtarı oyunlar bir sürü vardır. Daha da iyisi, fiyat düşer bu oyunların dijital sürümleri var, bu yüzden bir mağazaya gitmek veya teslim almak için beklemeye gerek yok. (Sadece emin olun gerekir microSD kart eğer bir kaç satın alıyorsanız depolama yedek için.) Bazı Nintendo yapımı bir oyun gibi Super Mario Bros U Deluxe, Mario Tenis Aceve Donkey Kong: Tropical Freeze nadir bir fiyat düşüşü olan her zamanki 60 $fiyatı, kapalı dolar. Diğer oyunlar gibi Overwatch, Yaşlı Verilirse V: Skyrim, ve Celesteuygun fiyatlı daha da önemlidir.

More on this topic

Popular stories