No man’s Sky PS4, Bir Xbox, PC için crossplay ekleme, ve

Related Articles

No man’s Sky 11 Haziran’da Oyunu Geçmek Xbox için Windows 10 sürümü ile birlikte geliyor. Geliştirici Merhaba Oyunlar ilan bu, yarından itibaren, oyun çapraz platform multiplayer ile kullanılabilir, PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncuları birlikte macera için mümkün olacak anlamı olacak.

2016’da oyunun başlamasından bu yana, Merhaba Oyun önemli ölçüde geliştirmek için devam etmiştir No man’s Sky ek içerik, multiplayer ve daha fazlası. “Yapma No man’s Sky büyük yeni izleyiciler için kullanılabilir, ve bu kitleleri bir araya gelmelerini sağlayan, uzun süre binaya doğru yaptık bir şeyler olmuştur,” geliştirici Sean Murray, oyunun sitesinde yazdı. Crossplay ile, oyuncular gruplar katılmak, ticaret, yapı, sohbet, ve daha fazla olacaktır. Ayrıca platform arkadaşlarıyla oyun simgeleri kullanarak ne olduğunu tespit etmek mümkün olacak.

Çapraz platform multiplayer hala nadirdir; başlık sadece bir avuç gibi Hızlı Isı ihtiyacı, Fortnite, Roket Ligive Minecraft, teklif. “Korkunç bir çalışma bu güncelleme ve temel teknoloji ve sistemler gitti,” Murray yazdı. “Tamamen yeni bir ağ mimarisi taşındı, gelecek için daha fazla esneklik ile, oyuncular birlikte platform bağımsız olarak oynamak için izin aldık.” Takım yeni içerik güncellemeleri, “büyük ve küçük üzerinde çalışmaya devam edecektir.”

More on this topic

Popular stories