Cambridge araştırmacıları A. I. ortak küresel bir çaba olması gerektiğini söylediler

Related Articles

Yüzüne IBM’İN Çeşitliliğin açıklamalı bir resim yüz tanıma sistemleri için veri kümesi.

IBM

Akademisyenlerin dünya genelinde yapılmış bir araştırma grubu var bir makale yayımladı eğer teknoloji “yararına dünya çapında getirmek için AI etik” kültürler arası işbirliği “ve yönetim hayati olduğunu savunuyor.”

Uzmanlar Zekanın Geleceği, Felsefe ve İnsanlığın Geleceği için Üniversitenin Merkezi Pekin için Cambridge Üniversitesi Kütahya / domaniç / muratlı Merkezine ve Yapay Zeka Pekin Akademisi — özellikle farklı etki alanları, disiplinler ve kültürler arasında işbirliğini, hem de farklı Milletler olarak istiyorum.

“Bu işbirliği gelişmeler dünyanın farklı yerlerinden arasında paylaşılmasına olanak sağlayacak ve toplumun hiçbir bölümü ihmal veya orantısız olumsuz AI etkilenen sağlayacaktır,” araştırmacı Jess Whittlestone yazdı bir blog yazısı bu hafta bu kağıt özetler.

“Bu işbirliği olmadan, ülkeler arasındaki rekabet baskısı da underinvestment güvenli, etik ve sosyal açıdan faydalı AI geliştirme kurşun, AI küresel riskleri artar.”

AI makineleri görevleri bir dizi, yeni ilaçlar keşfetmek için arabalar arasında giderek daha yetkin hale geldikçe, önümüzdeki yıllarda dünyayı değiştirmek için hazırlanıyor.

Ama bazı AI farklı ülkelerde farklı laboratuarlarında izole silolar geliştirilen tehlikeli bir teknoloji olabilir endişe duyuyorlar.

Yakın vadede, AI güç otonom silahlar savaşta kullanılabilecek gerçek bir risk ve uzun vadede, bazı “superintelligent” makineler insanlar artık gerekli olduğuna karar verip ve onları tamamen silip süpürecek bir iddia var. Ancak, bu her zaman olacağını gösteren hiçbir kanıt yoktur.

Siyaset ve iş dünyası liderleri onlara vermek için duruyor AI bu rekabet gücünün farkındayız. Doğu ve Batı ülkeleri arasında bir yarış “olarak çerçeve AI ciddi uluslararası işbirliği için herhangi baltalamak için tehdit eden ancak, anlatılar,” Whittlestone göre.

Bölgeler arasındaki güvensizlik yapay zeka üzerinde daha fazla işbirliği için en büyük engellerden biri olduğunu gazetede, yazarlar öneririz.

“Akademik topluluklar, özellikle de bölgeler ve kültürler arasında daha fazla karşılıklı anlayış nedeniyle serbest fikirler akan, uluslararası ve kültürlerarası değişim” Whittlestone yazdı kendi geleneği bina için uygundur.

Birlikte makineye siber güvenlik, politika, hukuk, yönetim ve risk çalışan kişiler ile öğrenmeye çalışan insanları bir araya getirmek için çalışıyor Gazetesi yazarlarından Seán Ó hÉigeartaigh, bir tane daha, CNBC söyledi.

Amaç, insanların bir alanda yaptıkları işten etkilerini zorlukları türlü etkileyebilir insanların başka bir alanda karşı karşıya olabileceğini düşünmek, onları geri getirmek olduğunu söylüyor. “Farklı açılardan bu şeyleri düşünen insanları bir araya getirerek, karşı azaltmak için denemeye değer olan düzgün inandırıcı senaryolar ne olabileceğini anlamaya edebiliyoruz,” dedi.

More on this topic

Popular stories