Sussex 2021 için COVİD nedeniyle ertelenmiş olan Travis Başı sözleşme-19 salgını – Firstcricket Haber, Firstpost

Related Articles

Sussex ile Avustralya Kriket topa vuran oyuncu Travis Başı Sözleşme bir sonraki yıl için en az 1 ağustos’a kadar İngiltere’nin iç sezon askıya alınması zorunlu olan COVİD-19 salgını nedeniyle ertelenmiş oldu.

Aslında 2 Nisan ve 25 Eylül tarihleri arasında çalıştırmak için planlanan sezon, çevredeki belirsizlik ile Baş Sussex karşılıklı sözleşme ertelemeyi kabul etti.

Corona Salgını: Travis 19 salgını Sussex 2021 için COVİD nedeniyle ertelenen ile sözleşme Başları-

Travis Başını dosya resim. Reuters

Sussex Baş Antrenörü Jason Gillespie altında Büyük parti içinde Adelaide Forvet çalıştı Başkanı Kim, varış gelecek yıl onun üzerine tüm biçimleri için kullanılabilir.

“Çok hayal kırıklığı iken 2020 İngiliz iç kriket sezonu çevresindeki pek çok zorluk var ve hepsinin ortak çıkarları için en iyisi olduğu konusunda hemfikir olduğu açıktır,” Baş Sussex kriket tarafından şeklindeki sözleri kaydedildi.

“Çok bazı yerli kriket İngiltere’de bu yaz oynanır umut ve ileriye 2021 rolümü oynamak için sabırsızlanıyorum.”dedim.

Eski 26 yaşındaki Avustralya için 17 Test maçta 1091 sayı vardır. Ayrıca 1724 ODİ adına 42 oyunları, 10 ellili ve bir yüzyıl da dahil olmak üzere çalışan var. 16 T20İs içinde, 130.20 bir grev oranda 319 sayı var.

“Bu sezon zor olacak ve Travis ve kulüp arasında uzun vadeli bir ilişki geliştirmek istiyoruz açıktır, yani bu iki taraf içinde faydalı.

Gillespie “ileri görme Travis Hove gelecek sezona bakıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 İST 03 Jun, 2020 18:27:

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories