Teknoloji şirketleri George Floyd ölümünden sonra bağış, 20 milyon doların üstünde

Related Articles

Chuck Robbins, CEO, Cisco Systems, Dünya Ekonomik Forumu 21, Davos, İsviçre, Ocak, 2020 konuşan.

Teknoloji yöneticileri zorla ABD’DE ırkçı şiddete karşı konuşma, adalet ve diğer meslektaşlarım ve arkadaşlarım için uygun hibe programları kurma peşinde kurumlara dolar bazı umut vaat eden milyonlarca insan var.

Facebook CEO’SU Mark Zuckerberg en büyük tek bağış duyurdu, Facebook sayfasında şirket ırksal adalet üzerine çalışma “ve danışmanları ve çalışanları ile en etkili şu an kullanabilir” örgütler bulmaya çalıştığını söyleyen taraftar grupları için “katkı 10 milyon dolar alacağı Pazar gecesi yazıyorum.”

Cisco CEO’SU Chuck Robbins Pazartesi günü izledi, Eşit Adalet Girişimi, Irkçılık ve Ayrımcılıkla Mücadele için Siyah Sorun Yaşıyor ve “kendi Fonu da dahil olmak üzere grupları için 5 milyon dolar olarak duyuru ile.” “Bu sadece başlangıç,” diye ekledi ve#BlackLivesMatter “ile imzaladı.”

Teknoloji yöneticileri siyasete ders Presdeint Donald Trump tartışmalı politikaları üzerine çalışmak giderek daha istekli olsa da, tek bir olay gibi evrensel öfke görmek zordur. Videolar Minneapolis polis memuru protestolar ülke çapında polis vahşeti, teknoloji CEO’ları ve yatırımcılar üzerine patlak olarak yaklaşık dokuz dakika boyunca silahsız bir siyah adamın boynu ve dizleri üzerine çökmüş olsa George Floyd ölümünü gösteren, ortaya çıktı gibi, tek tek, öfke dile getirdi.

Google’ın YouTube taahhüt 1 milyon Sermaye Polislik Merkezi için$, Uber CEO’SU Dara Khosrowshahi kuruluş ve Eşit Adalet Girişimi açıkladı 1 milyon dolar ve Intel CEO’SU Bob Swan yonga üreticisi olduğunu söyledi vaadinde 1 milyon çeşitli kar amacı gütmeyen ve toplum kuruluşları arasında ırkçılık, sosyal adaletsizlik ve anti adres için çabalarını desteklemek için$”.”

Tutarları bu ağır piyasa kapakları şirketler için önemsİzdİr, ama üst düzey yöneticileri ve kurulları azınlık çalışanları tarafından ifade edilen endişeleri dinleyen bir başlangıç ve gösterecekler.

Shopify CEO’SU Tobias Lutke şirketi üç ayrı projeler için 1 milyon dolarlık toplam taahhüt edeceğini söyledi ve WeWork yönetmenlik 2 milyon “siyahlara ait WeWork işletmeler için hibe dolar olduğunu söyledi.” Box CEO’SU Aaron Levie akranlarının önünde oldu, kendi para $500,000 yapılıyor, ırksal adaletsizliği ortadan kaldırmak için çalışan kuruluşlar için öneriler istiyordu Cuma günü Twitter’a.

Çeşitli şehirlerde protestolar şiddete dönüştü gibi gerginlik hafta sonu aldı ve tartışma anarşistler ve dış gruplar yıkıma sebep olup olmadığı konusunda yaşanıyordu. Trump geç Pazartesi Devletleri ve şehirler gösterileri bastırmak için başarısız olursa askeri tehdidiyle, ve New York, San Francisco ve Los Angeles da dahil olmak üzere şehirlerde gece sokağa çıkma yasağı altında idi.

Haziran ayı için şirket grupları çeşitli alıyordu bir bağlılık üzerine bağış uyan Apple CEO’SU Tim Cook, Pazar günü çalışanları söyledi. Airbnb fonları eşleşen, 500 bin dolarlık bir bağış ek olarak açıkladı diğer şirketler arasında yer aldı.

“Stand ile biz #BlackLivesMatter“Airbnb Tweet Pazartesi günü. “Bu 500.000 $toplam bağış yapıyoruz @NAACP ve @Blklivesmatter Eşitlik ve adalet için mücadele destek Vakfı, ve her iki grup için çalışan bağış eşleşen olacağız. Hepimiz hepimizi alır, ait olduğu bir dünya.”

Slack CEO’SU Stewart Butterfield ve ortağı, Uzak CEO’SU Jen Rubio, 700.000 dolar bağış ve 10 gruplar için 300 bin dolar maç olacağını söyledi. Girişim şirketi Sequoia Capital ortakları çalışanları tarafından bağışlanan her dolar için 2 dolar katkıda bulunacak ve Kleiner Perkins’in Mamoon Hamid bağışlar ve aynı miktarda bağışlar 100.000 dolar gerektiğini açıkladı.

Çalışan Bağışları maç, başkalarının yardımına, bu 42,200 dolar ile o Hızla Tyler McMullen, teknoloji Müdürü, Tweet attı. Üç saat sonra yapıldı.

İZLE: Bolluk CEO sivil huzursuzluk hakkında konuşuyor

More on this topic

Popular stories