Hindistan’ın Masa Tenisi Federasyonu Khel Ratna ödül için Manika Batra önerir

Related Articles

Hindistan’ın masa tenisi yıldız Manika Batra Salı günü ulusal Federasyon TTFİ tarafından prestijli Rajiv Gandhi Khel Ratna ödülü için önerildi.

Hindistan’ın en yüksek spor onur geçen sene kaçıran Manika, Commonwealth Oyunları’nda tekler altın madalya kazanan ülkenin ilk kadın paddler var. İki altın madalya da dahil olmak üzere birçok dört madalya kazandı içinde 2018 baskısında başarı elde etti.

  Hindistan'ın Masa Tenisi Federasyonu Khel Ratna ödül için Manika Batra önerir

Manika Batra dosya görüntü. AFP

Gold Coast düzenlenen aynı baskı, 24-yıl-eski Commonwealth Oyunları’nda ilk Bayan takımı altın madalya için Hindistan açmıştı. Beş ay sonra, karışık çiftler maçı kazanarak tarihe oluşturulan 63 mevcut dünya sayı Cakarta’da Asya oyunlarında yanında Sharath Kamal Bronz.

“İkinci kez aday gösterme kararı aldı neden bu onuru hak ettiğini düşünüyoruz ve o” TTFİ Genel Sekreteri MP Singh söyledi PTI.

2019 yılında, güreşçi Bajrang Punia ve para-sporcu Deepa Malik en yüksek spor ödülü aldı.

Federasyon Arjuna Ödülü için kıdemli Madhurika Patkar, Manav Thakkar ve Suthirtha Mukherjee tavsiye etti. Mukherjee son zamanlarda üst FEDERASYONLARININ dünya sıralamasında ilk 100 kırdı.

Koçlar Jayanta Pushilal ve S Raman Dronacharya ödül için aday olmuştur.
Spor Bakanlığı tarafından kurulan komisyon ödülleri ile çeşitli ulusal federasyonlar Ulusal Spor Günü sunulmak üzere alınan aday listesi 29 Ağustos olacak

Bu arada, TTFİ oyuncular onların durumu hakkında milli Kampa davet edildikten sonra başka bir ‘hayır’ aldı. Seyircisiz spor salonları ve kompleksleri açmak için merkezi hükümetin kararı sonrasında TTFİ iki kez sough oyuncuların durumu vardı, Haziran ayının başından Haziran son hafta ve ilk.

Bu COVİD göz önüne alındığında-19 vaka Hindistan’da yükselmeye devam ediyor, oyuncular her zaman, önce Ağustos yolculuk rahat değildir.

“Ağustosa kadar kamp için hazır olmadığını bize iletti var. Kararına saygı duyuyoruz” dedi Singh. PTI

Dünya vücut FEDERASYONLARININ bu COVİD-19 salgını nedeniyle Temmuz sonuna kadar tüm faaliyetlerini askıya aldı.

More on this topic

Popular stories