Pakistan Kriket Yönetim Kurulu ECB ‘ den Zimbabve serisi öncesinde biyo-güvenli ortam yaratmak için yardım istiyor

Related Articles

Karaçi: (PCB) Pakistan Kriket Kurulu, İngiltere Kriket Yönetim Kurulu yaklaştı, Zimbabve karşı yapılacak olan uluslararası serisi için biyo-güvenli bir ortam oluşturma hakkında danışmanlık almak için vardır.

İngiltere biyo-güvenli bir ortamda Pakistan ev sahipliği yapmıştı.

Zimbabve Yönetim Kurulu Multan ve Rawalpindi T20 ve ODİ maçlarını zamanlama bekleniyor sonra 20 Ekim’de Pakistan’a ulaşması bekleniyor.

“Her ikisinin de Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle bir biyo-güvenli bir ortamda Ulusal T20 Şampiyonası’ na ev sahipliği olacağından bu iki mekanda, göz altında,” PCB bir kaynak ” dedi.

Bu kaynağa göre, Zimbabve karşı serisi eğer Covid-19 salgını yakında ölecek olsa bile PCB Pakistan için gelecekte diğer takımlar davet etmek için izin olarak çok ciddiye Kurulu tarafından götürülüyor.

PCB de geç Eylül ve Şubat da tüm hızıyla yurtiçi sezon Lahore Kasım ayında Pakistan Süper Ligin geri kalan dört maçta ev sahipliği yapacak.

Kasım-Aralık ayında PCB, ulusal sonra ve takımlar tur Yeni Zelanda, henüz ligin geç Mart ayında sona erdikten sonra PSL Şubat ayında başlamadan önce, ister bir dizi için Güney Afrika’ya davet etmek ya da Güney Afrika turu için karar vermek için vardır.

PCB de önümüzdeki 20 ay içinde Yeni Zelanda, Avustralya ve İngiltere tarafından gelecek tur için umutlu.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories