İnstagram resim koy bağlantılar için ücret planlıyor olabilir, patent öneriyor

Related Articles

İnstagram fotoğraf başlıkları için bağlantılar eklemek için bir ücret talep düşünüyor olabilir etkilendiği, sıkı durun: bir patent başvurusu gösteriyor. Mike Murphy (büyüleyici) bir parçası olarak buldular.haftalık toparlama teknoloji üzerine patent Protokol.

İnstagram ana şirket, önce 2016’da teslim Facebook patent uygulama, kullanıcı bir başlık için bir URL ekler, görünen, kullanıcı bağlantıyı canlı hale getirmek için 2 $ödemek istemediğini soran bir pop-up gösterir.

Sistem nasıl çalışır (sosyal ağ sistemi olarak medya başlıkları için ücretli bağlantıları ekleme başlıklı“”) patent başvurusu Eğer online sistemi resim yazısı metin içeriğini bir adres tespit bağlantısını bir metin dizesi içerir algılarsa, online sistemine bir bağlantı oluşturmak için karşılığında bir ücret ödemek gönderme kullanıcıdan açıklar:“.”

Bu, tabii ki, uzun zamandır İnstagram ile ilgili en büyük şikayetlerden biri olmuştur: eğer bir hikaye fotoğraf başlıkları, URL ekleyebilirsiniz yazınızı başka, ürün, ya da bir şey için bir bağlantı eklemek istiyorsanız. Çoğu insan biyo “rota” bağlantısını gidin ve kullanıcı Hikayeleri için bağlantılar ekleyebilirsiniz Çabuk doğrulandı. Soru şu: İnstagram etkilendiği, markalar, ve diğer kullanıcı başına bağlantı ücreti ödemek için istekli olup olmayacağı olacak. Ama eğer bu yürürlüğe girdiği takdirde İnstagram için gelir elde etmek için bir no-brainer gibi görünüyor.

Ancak, herhangi bir patent ile patent şirketleri için ürün ve asla semere hizmet için her zaman uygulayın, bu özelliği gerçekten olabilir ya da ne zaman bu kadar olmaz dikkat etmek önemlidir. Belki de bu yeni selfie stick için henüz savurganlık yok.

More on this topic

Popular stories