Grip COVİD-19 yüz mücadele hapishaneler başka bir sonbaharda tehdit

Related Articles

Oklahoma Eddie Savaşçı Islah Merkezi, üzerinden At Yüzde 90 mahkumlar olumlu COVİD-19 test var. Oklahoma ACLU politika ve savunuculuk Nicole McAfee, yönetmen Oklahoma cezaevi sistemi içinde neredeyse her tesis virüs tarafından dokundu olmuştur, diyor. Hala daha da kötüsünü görmediler varsayar ve işleri daha da karmaşık hale getirmek için, grip sezonu başlamak üzere.

Grip düzenli olarak hapishaneler ve hapishaneler ile COVİD-19 aynı sebeplerden yayılır. Tesislere yakın kesimlerde savunmasız insanlar pack, sabun ya da bulaşıcı bir hastalığa karşı kendilerini korumak için başka yollar sınırlı erişim ile. Tek bir salgın kullanma zaten sık sık onları yaşayan insanların sağlığını korumak için yeterince şey olmayan bu yerde, bir mücadeledir. Şimdi, iki kolu olabilir.

“Azaltmak ve potansiyel eş zamanlı gribi yayıldı ve COVİD-19 yayılmasına karşı tedavi deneyip fikir nispeten korkunç görünüyor,” McAfee diyor.

Aşı erişim

Grip yönetmek için en iyi yollarından biri, insanları hastalıklardan önlemeye yardımcı olur ve onu yakalamak olan kişilerde hastalık daha hafif olan grip aşısı, geçer. Kamu sağlık uzmanları grip düzeyi düşük daha fazla kaynak ile COVİD-19 yönetmek için sağlık sistemi terk edecek, çünkü bu yıl grip aşısı almak için herkesi zorluyor. Bazı hapishaneleri olsa da, grip aşısı almak zor olabilir.

Chapel Hill sağlık ve eğitim hapsetme, Kuzey Carolina Üniversitesi’nde sosyal tıp Lauren Brinkley-Rubinstein, yardımcı doçent “yönüyle hiçbir tutarlılık yok,” diyor.

Federal Cezaevleri Bürosu önerir tüm personel ve mahkumlar grip aşısı edilen ve öncelik kronik sağlık sorunu olan yaşlı tutuklular veya mahkumlar için gitmeli. Ama bu kurallar pek çoğu mahkum anlamına gelmez aşı BİZE; kesin olarak en mahkumları bir aşı olmadığı hapishanelerde oldu. Maine 2011 yılında, iki cezaevlerinde ki mahkumların %10’dan azı aşı salgınlar vardı. Sadece grip aşısı verdi, 2018 yılında, bir kadın grip Oregon hapishanesinde öldü Mahkumların yüzde 18.

İnsanlar genellikle sadece bir kaç gün kalmak çünkü grip aşısı için erişim hapishanelerinde daha da zor görünüyor. Kalın kısa uzunluğu daha zorlu bir atış sunan yapar, Brinkley-Rubinstein diyor. “Ama aynı zamanda bu yeterli gerekçe, özellikle hapis ayarlarında bu büyük salgınlar gördük nerede COVİD-19, bağlamında olduğunu düşünüyorum,” diyor.

Minnesota Hennepin Sağlık Araştırma Enstitüsü’nde Tyler Winkelman, sağlık politikası araştırmacı insanlar döngüsü için hapse girip çıktı ve eğilimi, bu yüzden grip aşısı her iki hapishane nüfusu ve toplumun korunmasına yardımcı olur sunarak, diyor. “Bir hapse kim grip aşısı fayda sağlayacak pek çok insan olacaktır, ve onlar orada ne zaman grip aşısı için yeteneğine sahip olmalıdır,” diyor.

Winkelman da Hennepin County hapishanesinde doktor olarak çalışıyor. O hapishane haline getiren kimseye alımı sırasında grip aşısı sunulur, diyor. “Zaten teklif başladık,” diyor. “İnsanlar eğer alımı sırasında düşüş varsa bunu sormak için birçok fırsat var.”

Bir hapishane de olan bir topluluk klinik olarak daha fazla işlevleri olsa: Hennepin County hapishanesinde sağlık Kliniği benzersizdir. Hekimler, mevcut kaynakları en cezaevlerinde durum böyle değil sağlık sistemi içinde herhangi bir yerde kullanmak için izin verir. “Birçok hapishanelerinde insan grip aşıları sunmak mümkün olmanın zorlukları olacağını tahmin ediyorum.” Winkelman diyor.

İki salgınlarla mücadele

Eğer grip salgınları cezaevleri ve zaten COVİD-19 davalara bakan hapishanelerinde gerçekleşirse, bu tesisler zaten karşı karşıya olduğu sorunlar bileşik olabilir. McAfee Oklahoma, birçok hapishanelerde kaynaklar, daha ince Corona mücadele gergin olduğunu söylüyor. Personel, özellikle sağlık personeli, hasta sokuyorlar çünkü çalışma koşulları tehlikeli olduğundan ya da Oklahoma cezaevleri ayrıldığına dair söylentiler duymaya çalışıyor. “Sadece merak ediyorum, nasıl insanlar gerekli bakım almak için gidiyoruz,” McAfee diyor.

Tıbbi personel eksikliği özellikle zor onları doğru tedavi vermek için hapishaneler ve cezaevleri grip olan kişilerden-19 COVİD ile insanları sıralamak için yapar. Belirtileri benzer olabilir. “Belirti tarama, özellikle grip mevsiminde, onu kesmek için gidiş değildir,” Brinkley-Rubinstein diyor.

Bu iki hastalık arasında ayrım yapmak için en iyi yolu test etmektir, Winkelman diyor. Ama hapishaneden hapishaneye, hapishaneden hapishaneye gelen ve yaygın COVİD için test kaynaklara erişimi-19 değişir. “Ben test edilmelidir herkesi test etmek için kaynaklara sahip olmadığını bunu yapmak için donanımlı bazı hapishaneler, ve diğerleri,” diyor.

Yerde COVİD yayılmasını önlemek için bazı işlemler-hapishanelerde 19 olabilir, teorik olarak, büyük grip salgınları savmak yardımcı olur. Bu politikalar var, bir çok yerde başarısız oldu. COVİD-19 yine de ülke çapında tesisleri onlarca yıkıcı salgınlara yol açtı. 100 binden fazla insan hapiste olan virüsü için pozitif test ettik.

Yaygın COVİD-19 salgınlar başka bir sorun yaratmıyor. Bu salgınlara ay için açılmak izledikten sonra, mahkumlar grip azaltma çabalarını karmaşık hale getirebilir, hangi sağlık personeli ile işbirliği yapmaya isteksiz olabilir. California San Quentin Eyalet Cezaevinde erkekler söyledi Verge bu Corona izin kasıtlı olarak düşündükleri kişi cezaevi yetkilileri, güvenmiyorlar. Ayrıca eğer bir izolasyon alanı hareketli hasta demek olduğunu söyleyerek, Eğer belirtiler rapor veya test için kabul olmayabilir, Brinkley-Rubinstein diyor. “Emin hücre hapsi gibi bir çok görünen bir karantina ayarı koymak olabilir,” diyor. Bu COVİD başından beri ABD hapishanelerinde tecrit 19 salgını, kullanımı arttı Yüzde 500kar amacı gütmeyen bir grup Hücre İzleme Örgütü tarafından yapılan bir araştırmaya göre,.

COVİD-19 ve grip üst üste daha geniş toplum içinde bir tehdit değil aynı nedenlerle çoğu için hapishaneleri için bir tehdit oluşturur: herhangi bir diğer solunum hastalığı salgını uzak umutsuzca ihtiyaç duyulan kaynakları sürüyor. Zaten mücadele sistemi hastalıkları daha eklemek istiyorum.

Bunun üzerine, cezaevleri genel nüfusa göre daha altta yatan sağlık sorunları olması muhtemeldir insanlarla dolu. O insanlar 19 COVİD açıktır ve aynı zamanda daha fazla grip ciddi bir durum riski vardır. “Hapiste olan insanlar genellikle daha kötü sonuçlar daha yüksek risk altındadır,” Winkelman diyor.

Çift tehdit hapishaneleri insanları korumanın en iyi yolu tesislerden onları serbest, Brinkley-Rubinstein diyor. Halk sağlığı uzmanları hapishaneleri salgının başlamasından bu yana nüfusları azaltmak tavsiye var. Ben birçok durumda yayılmasını COVİD-19 durdurmak için yeterli olmasa da bazı tesislerde erken hafif bir indirim yaptı. Şimdi, bu yol ay, bazı tesisler sürekli geri Mart ayında vardı seviyelere yeniden başlıyor, diyor.

Aktif bir salgını sırasında en güvenli-Olası grip mevsimi için, hapishaneler ve toplumun bir parçası olarak hapishaneler düşünmek ondan ayrı değil, önemli değil, Winkelman diyor. Hapishaneleri grip azaltmaya yönelik genel nüfus ve tersi sağlığı için önemli. “Bütün test ve grip sezonu boyunca insanları tedavi genel yeteneğimizi bir parçası,” diyor.

More on this topic

Popular stories