Üniversite reopenings bas-K-12 okulları online

Related Articles

Sıcaklık State College 70’li yıllarda vardı, Cuma günü Pennsylvania, ancak yerel okul kurulu araması için oy kullandı “Kar Tatili” dersler iptal ve şehirde kamu okullarında öğrenciler evde kalmak. Alanında COVİD-19 vakaları çivili vardı, ve yönetim okulu ilçe Yönetim Kurulu, ne yapacağına karar vermek için zamana ihtiyacı vardı.

Bölgesinde hiçbir öğrenci veya personel hastaydı. Bunun yerine, yerel artar Penn State Üniversitesi’nde salgınları tarafından tahrik edildi.

Aynı zamanda Penn State açıklık vardı,” Amber Concepcion, okul Yönetim Kurulu Başkanı okullar açıldı biz “biliyorduk, bir toplantı sırasında söyledi. “Büyüme eğrisi olacağını biliyorduk.”

COVİD-19 davalar, ülke çapında kolej kasabalarda tırmanıyor ve bu salgınlara yerel topluluklar zor seçimler yapmaya zorluyor. Birçok şeyden sonra ilk, orta ve lise açmak gerekir olup olmadığını karar veriyorlar. Pennsylvania Çocuk Hastanesi PolicyLab David Rubin, yönetmen “bir değiş tokuş var,” diyor. “Yerel üniversiteler online tutarsanız, K-12 okullar açık olmak için bir yol sağlar.”

Üniversiteliler daha az kaybetmek, eğitim açısından, online sınıflardan olabilir. Genç öğrenciler, özellikle anaokulu ve ilkokul, bir ekran üzerinden öğrenmek mümkün değil. Ben de neredeyse bir sınıf olarak aynı sosyal ve duygusal becerileri oluşturmak için, akranlarıyla bir öğretmen ile birlikte ve mümkün olmayacaktır. Uzmanlar bu çocukların gerisinde eğer geri almak zor olacaktır endişe. Tekrar bir sınıfta öğrenciler, elde edilmesi gereken İlimler, Ulusal Mühendislik Akademisi ve Tıp dedi öncelik.

“Okul binaları geri genç çocuklar için,” eğitim, kamu politikası Susan Dynarski, bir profesör ve ekonomi Michigan Üniversitesi’nde kendi öğrenme endişe verici slayt durdurmak için çok önemlidir, yazdı bir yer New York Times op-ed.

Birçok yerde olsa da, öncelikleri çevrilmiş oldu. Üniversite kasabalarda, Liseleri kolej ve üniversite kararları da yanıt veriyor.

Uzmanlar anlattı Verge üniversite şehirlerinde her yıl binlerce öğrenci şehir dışından gelen ve Yurtta ya da grup konut içinde yaşamak bu sonbaharda: Corona iletim merkezi olacak Ağustos ayında. Birçok okul kampüs yayılan salgın tutmak için yeterince test planlamadığını, yöneticiler ve öğrenciler üzerinde mesafe kurallar kapalı yönetme sorumluluğunu itti. Bu tahminler gerçek olmaya başladı. COVİD-19 davaları ülke çapında ilçede düşüyor olsa bile, üniversite öğrencileri, nüfusun büyük bir kısmını oluşturan yerlerde tırmanma göre iki ayrı analiz ederek onlar New York Times ve Bu Yüksek Öğrenim Chronicle.

Yeni noktalarından biri Iowa Üniversitesi, Iowa City, ev sahipliği yapmaktadır. Bölgede test pozitifliği oranı Ağustos ayı sonunda yüzde 20 civarında olduğunu ve bu şehir ülkenin en büyük salgınlarından biri vardır. Bu bir yerel okul bölgesi nedeni eğitim Dışişleri Bakanlığı istedi okul yılı online, neden bugün başlayacak ve izin için — Okulun ilk günü — sanal oldu.

Okul Charlottesville, Virginia kurulu çağrı yaptı Virginia Üniversitesi’nde öğrencilere alanına dönmek için ayarlanmış önce sanal öğrenme için Temmuz ayı sonunda hareket etmek için hafta. Bölgeye geri öğrencilerini getirmek için üniversite planları olsa da, çevrimiçi gitmek için okul yönetiminin bu kararına büyük bir parçası idi. “Herhangi bir anda, sonra [University of Virginia] öğrenciler geri kasabamıza gelip, yerel numaraları doğru şimdikinden çok farklı olacak,” Jennifer McKeever, okul Yönetim Kurulu Başkanı, söyledi Günlük İlerleme Temmuz ayında.

Ann Arbor, Michigan eğitim yetkilileri yaptı Temmuz ayında benzer bir çağrı-kişi okulda söyleyerek kendini güvende değildi. Her yıl 50.000 civarında öğrenci kaydolur olan Michigan Üniversitesi, şehre kazandırabilmek için gidiyordu — ve yetkililer etkisi ne olabilir emin olmadıklarını söyledi.

Ülkenin bazı bölümleri olsa da, birinci sınıf okullar koydum: Sağlık Los Angeles İlçe Başkanlığı, yerel kolejler ve üniversiteler üzerinde ağır kısıtlamalar koymak. Kişi sınıflar ve kampüs konut sınırlı olduğunu, hangi zorunlu okullar Kaliforniya Üniversitesi gibi, Los Angeles ve Harvey Mudd College planlarını geri ölçekli.

K yeniden edememek-12 okulları daha önemliydi, çünkü polis departmanı sözcüsü bu kararı söyledi Tepe. -Alanında spike odaklı bir üniversite öğrencisi o açılmasının planlarını sekteye uğratabilir.

Hala üniversite öğrencileri arasında ne kadar salgınlar çevredeki topluluklar halinde dışarı sızıntı olacaktır söylemek zor, Rubin söyledi Verge. Artar personeli ve profesörler yaşamak için daha muhtemel olabilir kampüslerde — olanlar için kapı ilçeler sonraki izliyor. Bazı yerlerde diken diken, Penn State University, State College, ev çevresindeki ilçeler de dahil olmak üzere, başladı. “İlgili Devlet Üniversitede iletim bazı Yayılmaya başlıyor bana bunu yapar” diyor.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde, herhangi bir taşma içerir başlayacak. “Okul liderliğinin hızlı işlemler şeyler içerebilir, ve işletme sahipleri ve okul personeli içine yayılma durduğu bazı alanlarda olacak,” Rubin diyor.

Yerel toplumda yaşayan insanlar olsa da, bu eylemler ne olabileceği üzerinde fazla kontrol yok. State College yönetime geçiş için seçti uzaktan bu hafta için öğrenme. Eğer kişi geri dönüş olmadığını, bir hafta ya da online kalırlarsa Cuma günü karar verilecek. Bir dizi faktör, Corona iletim miktarı da dahil olmak üzere bağlı olacak alanında Penn State Üniversitesi bağlı.

“Bu bizi önceliği olmuştur ne duygusu verir,” Rubin diyor.

More on this topic

Popular stories