Minecraft ücretsiz bir yükseltme olarak VR PlayStation bu ay geliyor

Related Articles

Minecraft bu ay PlayStation VR oyun oynanabilir ücretsiz yeniliyor, geliştirici Mojang Studios bir ilan blog yazısı bugün.

Hayranları PSVR istiyorlar Minecraft şimdi bir süre için. Hiç popüler oyun zaten çeşitli sanal gerçeklik (Oculus Rift tekrar 2016 yılında başlatılan, örneğin) platformlar oynamak için kullanılabilir olsa da, Sony’nin VR donanım şimdiye kadar göz ardı edilmiştir. Mojang yükseltme tüm oyuncular bir süre için ücretsiz bir yama daha sonra bu ay gelecek diyor.

“Herkes olan Minecraft stüdyo PlayStation 4 otomatik olarak bu yama alacak,” diyor. “Bu yama indirme ve yeni erişim elde edersiniz Minecraft VR işlevselliği. Tabii ki, bunu kullanmak için PS VR kurulum gerekir.”

Mojang ayrıca ne ekran görüntüleri olduğu ortaya çıktı paylaşılan Minecraft PS VR, aşağıda görüldüğü gibi:

Şirketin bu PS VR sürümü diyor Minecraft her yıl 4 PlayStation her gün, her hafta, her ay, oyun… … sen de “%100 aynı Minecraft oyun olacak. Hiçbir şey kaldırıldı. % 100 sağlıklı ve saf tam yağlı Minecraft.”

Bazı küçük düzeltmeler vardır, ama bu özellikle arayüzü ve VR için set-up olacaktır. Oyuncular etraflarında PS VR kulaklık kullanarak bakarken hareket ve eylemde, PS4 denetleyicisi kullanmak mümkün olacak. Mojang oyun iki ayrı modları, Sürükleyici ve Oturma Odası olacak diyor, ama bu gerektirecektir ne hakkında ayrıntıya girmedi.

Minecraft başarılı olmaya devam ediyor, eski bir on yıl daha fazla olmasına rağmen. Geri 2014 yılında Mojang alınmış olan, bu yılın başlarında, Microsoft, oyunun satış şimdi çeşitli platformlarda 200 milyonu aşan, salgının başlangıcı sırasında meydana gelen kullanımı bir spike ile söyledi.

More on this topic

Popular stories