Mühendislik Sadbhav TP Sc ile 67’de satın’ korumak ‘

Related Articles

sadhav mühendislik, SEL, Fvaök marjı, NHAİ, JAMBON projeleri, Sadbhav Engineering GelirSon bir yıl içinde zayıf gelir nedeniyle büyük ölçüde Q1FY21 sonunda (4x) gelir görünürlük 16 milyar NHAİ EPC emir son zamanlarda kazandı Rs ~nedeniyle bir ivme kazandı.

(SEL) Sadbhav Engineering sırt y-o-73% y bir daralma gönderildi ve Covid-19 raydan yürütme olarak Q1FY21 yılında 266 milyon kaybı Sc. Şimdi operasyon öncesi ~80%-Covid seviyede ve Q3FY21 tarafından normalleştirmek bekleniyor. Kilidi ve salgını önemli ölçüde çeyrekte ücret toplama sürükledi, ama şimdi ön Covid seviyesi %95 ~için kurtarıldı. Artımlı sipariş kazanır, rampa-yürütme ve kaldıraç azaltma hisse senedi performansı için önemli, bizim görüşümüze göre. (Hissesi kısıtlama geliyor gibi) FY22E numaralarını tanıtmak ve Rs 67 TP tabanlı SOTP ile ‘al’-korumak.

Sırt 73% y-o-y sağlık krizi oynayan mızıkçı ile daldı. -O-y Fvaök marjı azalan 400 ~bps ile %8,5 y, şirket çeyreğinde 266 milyon kaybı olduğunu bildirdi. Q1FY21 sırasında ~%20-40 olan emek/hammadde bulunabilirliği, şimdi %80 düzeyine ulaşmıştır.

Yönetimi çalışma/Q3FY21 başlayan dört proje üzerinde hızı toplamak başlamak için bekliyor; bu yürütme devam artıracak. Son bir yıl içinde zayıf gelir nedeniyle büyük ölçüde Q1FY21 sonunda (4x) gelir görünürlük 16 milyar NHAİ EPC emir son zamanlarda kazandı Rs ~nedeniyle bir ivme kazandı.

Gişe geliri çeyreğinde kilitleme ve düşük ekonomik aktivite nedeniyle reddedildi; şimdi pre ~95%-Covid seviyesine ulaştı. Şirket zaten iki JAMBON projeyi tamamlamış ve önümüzdeki yıl beş tamamlamak için bekliyor. Varlık monetisation ile 3.4 milyar Rs almayı bekliyor; bu HAM proje için 3.1 milyar Rs özsermaye şartını yerine yardımcı olmalı.

Şirketin operasyon beklenenden düşük gerçekleşmesi amacıyla katma ve arazi durumu sorunları nedeniyle son birkaç yıl içinde yaşamışlardır. Bu iki parametre üzerinde iyileştirme yaparken, bir sürü hala yapılacak

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories