Bir mahkeme, Apple eski haline getirmeye zorlaması neden okumak Epik yeni, tam bağımsız Fortnite

Related Articles

Kısaca İşçi Bayramı hafta sonu önce Cuma günü gece yarısından önce, Epic Games bir sonraki yasal işlem onun son derece popüler Apple’ın yasağına karşı düğmeye bastı Fortnite.

Epic Apple karşı bir ön tedbir için iPhone üreticisi kuvvet denemesi için bir dosya olacak getirmek için böyle bir sorun yoktu Fortnite App Store’a geri duruşmalar zaten 28 Eylül için planlandı. Ama şimdi, şirketin tam bağımsız okuyabilirsiniz (bir PDF burada; ayrıca aşağıda) gömülü ve Yargıç Yvonne Gonzalez Rogers sallandı olabilir olup olmadığını karar olduğunu.

Kısmen öyle kısmen Epik Destanı “stratejik Apple ile olan anlaşmaları ihlal seçti” ve bu yüzden en azından kısmen suçlu olduğunu yargıç hissettim çünkü aslında zarar olmuştu, kanıtlanmış ve etmemiş çünkü Hakim Rogers zaten Epik oyunları korumak için Apple karşı geçici bir yasaklama emri için isteksiz olduğunu hatırlıyorum olabilir.

Ününü daha çok zarar verilmiştir iOS üzerinde Günlük aktif kullanıcılarının %60’ın üzerinde bir App Store” Epik iddiaları Fortnite çıkarılması beri azaldı ama yeni dosyalama, Epik savunuyor. Nokta merak ediyorsan (2 Eylül ile ölçülen bu; o Fortnite vardı etkili iki farklı oyun ayrılmıştır.)

Epic iOS için en büyük platform olduğunu söylüyor Fortnite350 milyon kayıtlı kullanıcıların , çok: 116 milyon kayıtlı kullanıcıya, ya da yaklaşık üçte Destan yazıyor Fortnite toplam çekti. İOS erişim Fortnite sadece iOS üzerinde Fortnite kullanıcılarının yüzde 63, ve birçok kişi bu oyunu oynamak için tek yol olduğunu da iddia ediyor.

Bu onun epik “bir daha asla bu kullanıcılar görebilir endişem var (yüzde 60 düşüş söz diyor ki”; Fortnite oyuncular topluluğu onu parçaladılar; ve olmayan bazı ki-Fortnite müşteriler de hasar olmuştur. Bu onun geçen hafta bildirdiğimiz gibi, Destansı diğer bazı oyunları artık yeniden indirmek için kullanılabilir, ve Epik diyor Gölge Karmaşık Gösterebilir Epic Apple geliştirici hesabı sonlandıktan sonra Mac App Store’dan kaldırıldı da olmuştur.

Apple yeni bir geliştirici hesabı için en az bir yıl için uygulamak için “her türlü girişimi reddetmek için tehdit,” Apple kendisi bir iletişim alıntı olduğu epik de iddia ediyor ve “olmak katlanmak zorunda kalacağı zarar için ihtiyati tedbir kararı açmaya değer-en azından bir sonraki yıl için milyardan fazla iOS kullanıcıları” zarar kişi arasında tek bile yeni bir kullanıcı erişim imkanı engellendi savunuyor.

Belgenin tamamını okumak için daha çok şey var. İlk hareket Destansı ekledi 38 sayfa bahsetmiyorum bile eklerden çalışır.

Apple en son hangi Bu önceki ifadeleri onun için tavsiye etti:

Epic Games App Store hesabı kapatmak zorunda kaldık ki hayal kırıklığına uğradık. Başlattı ve açıklamalarını yıllardır Epic Games ekibi ile birlikte çalıştık. Mahkeme, kendi halinde ilerlerken, bu durum yarattılar kadar son on yıl boyunca takip etmişler kurallar ise bu Epik App Store kurallarına uymak tavsiye edilir. Epik reddetti. Bunun yerine tekrar tekrar App Store kuralları ihlal etmek için tasarlanmış Fortnite güncellemeleri gönderebilirsiniz. Bu App Store üzerinde tüm diğer geliştiriciler için adil değil ve kavga onların ortasında müşteriler koyuyor. Gelecekte tekrar birlikte çalışmayı umuyoruz, ama ne yazık ki bugün mümkün değil.

28 Eylül günü ne olacağını göreceğiz.

55 VE PM 5. güncelleme Eylül, 11: Apple’ın belirtildi.

More on this topic

Popular stories