Bu Game Boy Color aslında taşınabilir bir Nintendo Wii var ve çok temiz.

Related Articles

Klasik video oyun konsolları haline dönüştürme on–go gadget oyun iyilik neredeyse gelenek bir zaman 64 Bakteri soğanlı taşınabilir Nintendo hakkında yazdığımı hatırlıyorum on yıl önce.

Ama @Yeni “Wii Çocuk Renk GingerOfMods” (via NintendoLife) çok temiz, çok kompakt, sadece seninle paylaşabilirim.

TAMAM, bu bir küçük eğer arka tetikler sayarsan gerçek Oyunu Çocuk bir Renk daha biraz daha kalın. Ama oldukça yakın — ve yolda zaman Nintendo Wii ve Küpü oyunları oynayabilir bu Oyunu bir Çocuk oldu mu?

Ve bu bir emülatör çalışan bazı overclock Android akıllı telefon değil, şöyle ifade edeyim. Bir gerçek Ayrıca kendi özel circuitboards onun 3.5-inç 480p IPS araba yedek kamera, standart 18650 Lityum — iyon pilleri bir çift, bir USB stick hem şarj ve oyun transferleri ve arka egzoz fanı için tüm serin tutmak için oyunlar, bir USB — C bağlantı saklamak için görüntü kesmek uygun bu 3D içinde Nintendo Wii anakart-basılmış durumda.

Zencefil resmi Nintendo Anahtarı joystick, Nintendo DS Lite, bazı düğmeler yanında, kullanmış ve tüm Wii kontrolleri bazılarını taklit etmek için yazılım kesmek eklemek için gerekli olan Küpü denetleyicisi — bağırsaklar için onları bağladım diyor. (Muhtemelen Nintendo Wii de Küpü oyunları oynar ve Küpü denetleyicileri alır, ama o kontrolcüleri Wii kendi başlıkları Wii menü ya da çok çalışabilir biliyorsun.)

Pil ömrü bildirdi 2-3 saat oluyor ama USB-C bağlantı harici akü Bankası eklemek tepesinde tutmak için kolay anlamına gelir. Ve tabii ki, 3.5 mm kulaklık girişi var. Öz ne-taşınabilir meraklısı saygı dışarıda bırakır?

Bu yazının üstündeki video Eylem olarak görmek için kontrol edin, bu uzun tutmak için başardınız varsayarsak. Bu arada: eğer kesinlikle kendi biri olmalıdır Zencefil gibi komisyon alır gibi geliyor!

More on this topic

Popular stories