Ana beraberlik sonra galibiyet serisi Southampton 2020 özeti, İngiltere-Pakistan, 3. Test, Günde 5 Maç:

Related Articles

Sekmeler arasında geçiş arasından topu-topu yorumu ve Canlı Puan kartı ile geçiş yapmak için

4 Gün Raporu: İngiltere paceman Jimmy Anderson Pakistan, Pazartesi günü uzun bir yağmur gecikme disiplinli vuruş görüntülemek ya bir tarafı ile üçüncü ve son sınavda bir beraberlik sağlama yolunda dev bir adım attı olarak 599 kale üzerinde mahsur kalmıştı.

Anderson Testlerde 600 ulaşan ilk hızlı melon olmak üzere iki kale gerek 4 Gün başladı, ve Rose Bowl uzun üçüncü oturumunda (42) Abid Ali, — o — almayı başardı.

Ancak, solmaya ışık yakında sadece spin dağıtmak için İngiltere zorladı ve sonunda tamamen oyun durdu, Pakistan ile 100-2 üzerinde kütükleri de.

Takip için İngiltere’nin mamut 583-8 ilan yanıtlamak ilk atış onların, bir gün kalan 210 çalışır izledi 273 Puanlama sonra istendi turistler. Salı günkü hava kasvetli görünüyor olsa da, southampton’da çok gün için hava durumu yağmur var.

Atma Pakistan kaptan Azhar Ali ve İngiltere mevkidaşı Joe Kök onun. AP

Atma Pakistan kaptan Azhar Ali ve İngiltere mevkidaşı Joe Kök onun. AP

İngiltere şampiyonu kaderinde, ikinci maç öncesi Manchester ilk Test üç wicket Zaferini Southampton çekildi sonra 1-0 önde görünüyor. Dayak Batı Hint Adaları Temmuz 2-1 sonra bu yaz 10 yıl içinde Pakistan üzerinde ilk seri bir galibiyet, ve ikinci bir dizi kucaklamak olacaktır.

Eğer 38 yaşındaki Anderson bu testte 600 kale ulaşmak için bir şans alırsa görülecektir. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, İngiltere’nin küresel salgını nedeniyle bir sonraki Test oynayacak nerede ve ne zaman üzerinde belirsizlik ile kazandı.

“Dışarı çıkıp güçlü bir şekilde yarın bitirmek ve Jimmy 600 Test wicket onun harika olurdu bakın,” İngiltere teknik direktörü Chris Silverwood dedi. “Hattı üzerinden onu görmek harika olurdu.”

Kaleci Jos erken üç saatten fazla oyun gecikmeli ağır bir duş çünkü alınan öğle yemeği, önce Shan Mesud edge off kolay bir şans bombardımanı Buttler ile Anderson için sinir bozucu, yeni bir ava gitti onun bowling düşmüş.

Cumartesi günkü son oturumunda 10 topları uzayda üç damla Anderson oldu. Devre gecede değişim her iki tarafında, Anderson 37 topları dökmek dört yakalar gördü.

“Çok dürüst olmak gerekirse eliyle oynadı düşündüm,” Silverwood dedi. “Kimse yakalamak düşmesi anlamına geldiğini kabul etmek zorundasın.”

Beraberlik bilerek uysal bir sahada, Pakistan vurucu kazdık için umut ve birlikte üzerine başına 1.78 sadece çalışır gitmiş olamazlar en iyisi.

İlk vuruştan Yüzbaşı Azhar Ali, yüzyıl yapımcısı, 29 yenilmedi ve Babar Abam 4 oldu.

AP girişleri ile.

More on this topic

Popular stories