Kalyan Kuyumcular 1,750 crore Rs-halka ARZ planları; dosya Sebi ile kağıtları taslak

Related Articles

Kalyan Kuyumcular' organizatörü T S Kalyanaraman değerindeki Highdell Yatırım Ltd Rs OFS yolu üzerinden 500 crore değerinde hisse satmak olsa 250 crore Rs hisse boşaltma olurdu.Kalyan Kuyumcular’ organizatörü T S Kalyanaraman değerindeki Highdell Yatırım Ltd Rs OFS yolu üzerinden 500 crore değerinde hisse satmak olsa 250 crore Rs hisse boşaltma olurdu. (Temsili resim)

Pazartesi günü Kalyan Kuyumcular Hindistan piyasaları izleme Sebi ile 1,750 Rs crore değerinde halka sunmak için taslak bildiri yayımlandı.

Önde gelen mücevher grubu (Rs crore değerinde 750 OFS) Satılık crore ve Teklif toplayarak 1000 Sc kadar taze sermaye veren, (DRHP) Taslak Kırmızı Ringa Prospektüs göre olacaktır.

Hisse taze sorunu gelirleri işletme sermayesi ve genel kurumsal bir amaç için kullanılmış olabilir.

Kalyan Kuyumcular’ organizatörü T S Kalyanaraman değerindeki Highdell Yatırım Ltd Rs OFS yolu üzerinden 500 crore değerinde hisse satmak olsa 250 crore Rs hisse boşaltma olurdu.

Sonunda bu sene Haziran ayında, şirketin Orta Doğu’daki 21 Birleşik Devletleri ve Hindistan Birliği Bölgeler arasında 107 showroom ve 30 showroom vardı. Kalyan Kuyumcular tasarımları, altın geniş bir yelpazede, çivili üretir ve satar ve diğer mücevherat ürünleri.

“… uzun vadede, daha bizim gibi organize zincirleri için örgütsüz oyunculardan mücevher piyasası kayması hızlandırmak için COVİD etkisi-19 salgını, mahkumiyet tüketicilerin mağaza tecrübe ve teklif bizimki gibi güvenlik protokolleri işletmelerde olması muhtemel belirli bekliyoruz.

“Aynı zamanda salgının olumsuz etkileri bazı rakiplerimiz, örgütsüz piyasada özellikle küçük kuyumcular ve bu çalışma için orantısız daha yüksek olmasını bekliyoruz.” DRHP dedi.

Teklif için küresel koordinatörleri ve Kitap Çalışan Kurşun Yöneticileri Eksen Capital, Citigroup, Global Piyasalar Hindistan, ICICI Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası FONKSİYONU vardır. Kitap Çalışan baş Yöneticisi BOB Sermaye Piyasası var.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories