Twitter posta mesaj kutuları hakkında Başkan Trump’ın tweet kurallarını ihlal ettiğini söylüyor ama görünür kalacak

Related Articles

Twitter Kasım seçimleri için posta mesaj kutuları kullanımı sorguladı Başkan Trump bir tweet etiketli vardır. Kutuları “olası bir kişi birden çok kez oy için değil,” ve “Covid dezenfekte olmayan” seçmen güvenlik faciası “ki bu Başkan, iddia, gerekçe, kanıt olmadan.”

Twitter Bu Tweet civic ve seçim bütünlüğü hakkında Twitter Kurallarını ihlal okur “bu Pazar sabahı tweet etiket başvurdu. Ancak, Twitter Tweet erişilebilir kalması için halkın çıkarına olabilir mi olduğuna karar vermiştir.” “Daha fazla bilgi” bağlantısı var Twitter gider halkla ilgili kurallarını faiz istisnalar.

“Bu konuda kamu yararına bir interstisyel yerleştirdik Tweet Toplumsal Bütünlüğü İlkesini çiğniyor, potansiyel olarak oylamaya katılım insanları vazgeçirmek olabilir yanıltıcı sağlık iddiaları için,” bir Twitter sözcüsü bir e-posta söyledi Verge Pazar günü. “Tweet kurallarımızı ihlal eden bir eylem aldık ama halk hala Tweet kamu önemi devam eden konularda verilen önemi görmek mümkün olması önemlidir çünkü Twitter’da Tweet tutmuş.”

Tweet ile nişan sınırlı olacaktır, sözcü bu haber ile standart Olarak Tweet ile sınırlı olacak nişan ekledi:“. İnsanlar Yorum ile Retweet etmek mümkün olacak, ama, Gibi, Cevap veya Retweet mümkün olmayacaktır.”

Başkanın Tweet bir oy ve seçim hakkında yanlış bilgi gönderme için bayrak olmuştur ilk kez değil. 26 Mayıs’ta, Twitter hesabından Başkan-oylamada platformu aslında vardı-ilk kez Trump tweetler kontrol posta hakkında yalan beyanda bulunmak için iki Tweet etiketli. -Oy pusulaları posta hileli önemli ölçüde daha az olacaktır “ve hileli bir seçimle” neden “söz konusu tweetler yanlış iddia.” Twitter Tweet “potansiyel olarak yanıltıcı” olarak etiketlenmiş aslında-posta Dama-oy pusulaları, seçmen dolandırıcılık ile bağlantılı olduğuna dair hiçbir kanıt olduğunu “da ekledi.

UPDATE 1 Ağustos 23:01PM ETTwitter sözcüsü kimden : yorum eklendi.

More on this topic

Popular stories