Kerry Washington Ve Öğretmeni Online DNC Sırasında bir Araya nasıl

Related Articles

Kerry Washington Çarşamba gecesi Demokratik Ulusal Kongre açıldı, Amerika adalet ve eşitlik konusunda çaba devam etmek için aradı, Anayasa Önsöz çağırma. Bir sınıfta orta okulda aklında tuttuğunu söyledi. Küçük bilmiyordu, bu sınıf öğreten öğretmen evde izliyordu.

Ben onun sınıf için başvuru duyunca inanmadı HuffPost sekizinci sınıf öğretmeni, Tıff Bluemle, dedi.

@Kerrywashington 8. sınıf anayasa hukuku dersi bahsettiğinde “neredeyse düşüyordum koltuktan ben,” bir tweet yazdı yakında viral gider. “Öğretmeni oldu. Profesyonel başarılarını ve siyasi savunuculuk gurur duyuyor.”

Ödülü-aktör ve aktivist kazanan mesajı gördüm ve geri OMG Tweet“!!!!”

Öğretmen onu ve “o birçok diğer öğrencilere ilham için şükranlarını ifade etti.”

Bluemle da Washington orada öğrenciyken Manhattan’da Spence Okulda öğreten o ve eşi Liz Shayne, hala, az sözleşme hosting sürecinde iken Washington cevap verdi darmadağın olduğunu söyledi.

Yıllar içinde Manhattan’da bir öğretmen olarak, Bluemle dedi, öğrencilerine kendi potansiyellerini açığa çıkarmak için motive etmeye çalıştı.

“Kolektif gelecekleri etkisi olabilir gibi New York gibi büyük ve genç bir değişiklik olabilir hissetmelerini istedim.” dedi.

Washington, 43, sosyal adalet neden destek için ünlü platform onu kullanmak için bilinir. Kadın hakları için savaşan, aile içi şiddet farkındalığı savundu ve korudu dezavantajlı ve azınlık gruplarının sivil özgürlükler, diğer şeyler arasında o.

Teması “Daha Mükemmel Bir Birlik altında DNC üçüncü gece ev sahipliği yaptı.”

Birliğimiz kusur değildir, çünkü “daha mükemmel ‘deriz’,” Washington güçlü açılış adresini söyledi. “Anayasamızda yazıldığı zaman, kadınların oy kullanamadığı, Siyah insanlar bir insanın beşte üçü kabul edildi. Bu iş ancak orada yatıyor. Hiç kimse mükemmel değildir. Bir şey yok. Ama bizi ayıran konusunda çaba Adalet, Eşitlik ve gerçektir.”

İkisi arasındaki iç açıcı anda sosyal medya kullanıcılarının hayatları üzerinde kalıcı gösterim yapan eğitimciler hikayelerin paylaşılması, öğretmenler için bir takdir dalgası oluşturdu.

Washington ve öğretmeni birbirimize ilham kaynağı olması hiç de sürpriz değil. Yukarı Doğu Yakası’nda altı yıl öğretmenlik yaptıktan sonra, Bluemle, 59, çalışması için Outward Bound taşındı ve daha sonra yirmi yılı aşkın süredir kadınların ekonomik parite için mücadele kuruluşları led nerede Vermont, gittik.

Şimdi, Vermont devlet temsilcisi olmak için koşuyor. Eğer seçilirsem, öncelikleri para bırakayım, reimagine ceza adaleti çıkartılması, uygun fiyatlı çocuk ve sağlık elde etmek olacaktır, ” dedi.

(Yukarıda) Tıff Bluemle Çarşamba günü bir kez sekizinci sınıfta öğrenci olan Kerry Washington, online buluşturdu.


Nezaket Tıff Bluemle

(Yukarıda) Tıff Bluemle Çarşamba günü bir kez sekizinci sınıfta öğrenci olan Kerry Washington, online buluşturdu.

Washington ile anın güzelliği bir parçası, Bluemle dedi, Diğerleri paylaşmak için istenir hikayeleri vardı.

“Bu kadar çok insanın ileri demek, ‘Oh gelen heyecanlandım, bana ilham veren bu büyük bir Fen öğretmenim vardı,” dedi. “İnsanlar bu şekilde öğretmenleri takdir görmek çok güzel bir duyguydu.”

Washington’un sekizinci sınıf Amerikan hükümeti ve hukuk sınıf çok canlı tartışmalar “bir kaynak olduğunu söyledi.”

“Onun sınıf çok zeki, düşünceli, bağımsız düşünürler vardı.” dedi. “Her zaman onlar için çok özel bir yeri vardı.”

Kar amacı gütmeyen ve hepimizin potansiyel savunma: “bir inanç olarak çalışmak istedi aynı nedenle öğretmenlik için çekici geldi.”

Washington için, Bluemle ekran kapalı ve işiyle gurur duyduğunu söyledi. (Skandal” ve “Küçük Yangınlar her Yerde seviyordu“.”)

“Kendi alanında genç kadınlar için harika bir rol modeli O,” dedi. “Ona çok büyük saygım var. Özellikle yetenekli ve zeki ve kararlı olduğunu biliyordum.”

More on this topic

Popular stories