Gotham Knights izle yaklaşık sekiz dakika sonra ilk görüntüleri oyun

Related Articles

Warner Bros Games Montreal Batman dünya içinde yeni bir oyun çıkardı, Gotham Knightstaraftarlar izlemek için DC Comics’ FanDome bugün , geliştiriciler oyun görüntüleri yaklaşık sekiz dakika sonra getirdi.

Açık dünya oyunu Gotham City yer almaktadır. Özellikle oyun görüntüleri klasik Batman kötü adam Mr. Freeze almak için Batgirl ve Robin ekibi görene kadar. Bu kanunsuzlar-kahramanlar oyun ne üzerine olacak-açık, oyun Warner Bros Games Montreal açıklamasına göre, birkaç kötü karşılaşmalar sadece bir tanesidir. Hem Robin ve Batgirl düşmanları etkisiz hale getirmek için yetenekler, silahlar ve özel dövüş hareketleri çeşitli kullanacaktır “açıklamasını okur.

Warner Bros Games Montreal Rocksteady Stüdyosu tarafından 2013 yılında başlatılan Batman oyunları, toplayıp Arkham serisi ile deneyime sahiptir Arkham Kökenleri. WB Games Montreal olmuştur alay Gotham Knights bir yıldan fazla, ama bugüne kadar adı çıkmadı. Rocksteady da ileri başka bir DC proje ile hareket edecek, İntihar Takımı: Adalet Ligi Öldürmek. Bu oyun hakkında daha fazla bilgi bugün FanDome azından başlangıç için ayarlanır.

Gotham Knights 2021’de tahliye olacak.

More on this topic

Popular stories