COVİD-19 sadece üniversiteler bir sürü eğitim

Related Articles

Kolej Viroloji bu hafta bir eğitim var. Sonra görmezden yerel sağlık departmanı için öneriler sanal sınıfları tutun bu sonbaharda, Chapel Hill, Kuzey Carolina Üniversitesi 10 Ağustos günü dersler başladı, şahsen. Bir hafta içinde, kampüste yayılan salgınlar ile, okul aniden öğrenme online kaymıştır. Bir gün sonra da bir salgın karşısında, Notre Dame de aynısını yaptı.

Yunan Korosu şarkı söylüyor “Nefret Söylemiştim ” Demek için” mesafe? Bunun kötü bir fikir olduğunu defalarca birbirine yakın insanların bir sürü çarpıyor, bir salgın sırasında çeyrek çalışma uyardılar olan halk sağlığı uzmanları, virologists ve diğer uzmanlar var. Ayrıca o okulları uyardı salgınlar için öğrenciler suçlu kampüste çalışacağını söylediyerine yeniden kendi sahibi delikleri kadar açılması planlıyor. Şimdi, bu olay birs iyi.

Koro bir neden Cassandras? Biliyorum çünkü virüs eğitim umurunda bile değil. Ya da kampüs sınırları. Ya da ekonomi. Bir virüs. Varlığının amacı sadece kendi varlığını sürdürmek dir. Ben okul önemlidir, o kadar çok yetenek var ki kendimizi ikna etmeye çalışırız çünkü ne olursa olsun gitmeye ikna edebilir miyiz.

Ne biz olabilir bunu sürekli olarak bu virüs hakkında öğrendiğimiz yeni bir bilgi zenginliği getirin. Bu bilgilerin bazıları başlangıçta olduğu gibi aynı: kalabalıklar önlemek, bölgede vaka sayıları izlemek. Daha çok dramatik son birkaç ay içinde değişti. Özellikle beynimizin bir fenomen demirleme önyargı topladığımız bilgiler — ilk adet mandalı eğilimindedir çünkü bu bilgi Yangın hortumu takip etmek zor olabilir.

Üniversitede çok olur şey kendi sıkı tutuyordu inançlar ve varsayımlar meydan okuyor. Şimdi oldu İşte için kolej de.

Politikaları bu hali görünce okullarda değil, işyerlerinde, Sinemalarda, restoranlarda devam edeceğiz çok olasıdır, ve bu tırmanan tutar gibi spor salonları. Ama aynı zamanda tamamen virüs durdurana kadar yayılmasını azaltmak için daha iyi bir yolu öğrenmeye devam edeceğiz.

Başka insanlar geçen hafta konuşuyorduk şöyle:

Araştırma

Antikorlar Corona Blok bu Trol var Mesafe: Kanıt
Antikorlar ile üç denizci ama kendi döneminde bir COVİD-19 salgını vurdu balıkçı teknesinden üzerinde Corona anlayamadım. Bir göre yayınlanan bir çalışmada, erken online versiyonu bu hafta. Sonuçları Corona antikorlar inceleyen araştırmacılar için ilgi çekici — ama çalışma resmen dışındaki uzmanlar tarafından incelendi ve sonuçları gelecekte değişebilir. (Apoorva Mandivalli/The New York Times)

Corona havada. Onu çıkarmak için nasıl burada.
“Salgını sırasında son derece güvenli kapalı ortamlarda,” Brian Resnick, şunları yazıyor Vox. Virüs havada asılı, özellikle kötü havalandırmalı alanlarda olabilir. Ve olsa da hiçbir tamamen güvenli kapalı alanlarda, bina içindeki havalandırma artırabilir yolu vardır. Aslında daha sağlıklı binalar inşa etmek için nasıl çok uzun zamandır tanıyoruz — ama henüz yapmadık. (Brian Resnick/Vox)

Geliştirme

FDA COVİD yetkisi-19 tükürük testi NBA balonun içinde mahkemeye teslim edildiler
NBA’DE mahkemeye teslim edildiler olduğunu tükürük tabanlı COVİD bir test FDA tarafından bu hafta onaylandı. Test şu anda ülke çapında daha yaygın kullanılan nazal sürüntü daha hızlı ve daha ucuz olması hedefleniyor. (Nicole Wetsman/Verge)

Pfizer ve BioNTech sevdiği Covid-19 aşısı ilk daha az yan etkileri vardır
Corona aşısı büyük ölçekli bir deneme başlamaya hazır olduklarını geri Temmuz ayında, Pfizer ve BioNTech duyurdu. Ama başlangıçta test için planlanan olduklarını aşı değildi. Atlıkarınca zamanda bir sürpriz oldu, ama bu hafta onlar açıklanan verilere yeni aşı onların ilk seçtikleri daha az yan etkilere neden gibi görünüyor öyle. (Matthew Herper/STAT)

Hemşirelik Corona Durdurmak için eşi Görülmemiş bir Çaba Evleri
Corona enfeksiyonları durdurmak için tasarlanmış bir ilaç huzur evinde test ediliyor. İlaç şirketi Eli Lilly bakım evleri teyit COVİD-19 vaka ile monoklonal antikor infüzyonu test etmek için araştırmacılar gönderiyor. Monoklonal antikorlar enfeksiyon defetmek yardımcı olabilir sentetik antikorlar vardır. Deneyde profilli tarafından New York Times, COVİD-19 kurtarıldı Seattle’da bir kişiden toplanan antikorlardan geliştirildiler. Teorik olarak, infüzyon sınırlı bir süre için insanları hastalıklardan korur olabilir. Bu deney hala çok erken aşamalarında. (Gina Kolata/The New York Times)

İlk Covid-19 aşısı deneme iyi bir klip hareketli, ama yetkililer hala “çok endişeli”
İyi haber? Moderna zaten Faz 3 klinik ile 8,374 insan bünyesine kattı — Eylül bazen 30.000 hedefi vurmak için yolda olduğunu. Kötü haber ne? Askerler sadece yüzde 15’i Siyah ya da Latinx vardır, raporlar CNN. Bu her iki grup da olmuştur aşı bekle, bir tutarsızlık var orantısız salgını tarafından etkilenen — ama yeterince aşı deneylerinin içinde temsil edilmiyor. (Elizabeth Cohen/CNN)

Sonraki salgın için ilaç yapmak için nasıl
Bu salgın için tedavi aramakla meşgul ederken, bazı araştırmacılar da sonraki tedavi etmek için yollar düşünüyoruz. Antiviral araştırma mevcut durumu içine alır bu video göz atın. (William Fakir/Üzere)

Bakış açıları

Uzun Kaya kamyonları COVİD yeniden Tanımlıyor-19
“Ölçü yok ne kavga edemeyiz,” Nisreen Alwan, halk sağlığı profesörü söyledi Atlantik var Ed Yong. “Ölüm önemli olan tek şey değildir. Ayrıca hayatını değiştirdi saymak zorundayız.”

Yong belirtiler aylarca devam kimin COVİD-19 — insanlarla uzun Kaya kamyonları ” nın tecrübesi takip ediyor. Ortasında belirsizlik, şüphecilik, ve zayıflatıcı belirtiler, birlikte destek için bantlı ettiler. Yong hikayesi deneyimlerini içine derin bir dalış olduğunu, ama orada bitmiyor. Uzun Cuma günü, bir grup Kaya kamyonları yetkilileri ile Dünya Sağlık Örgütü bir araya geldi hastalığın hayatlarını değiştirdi hakkında konuşmak. (Ed Yong/Atlantik’in)

Sayıları daha fazla

İyileşme sürecin pozitif olan dünya çapında 22,976,615 fazla olan insanlar için, düzgün olabilir.

Dünya çapında ölen 799,856 insanların aileleri ve arkadaşları için ABD’de bu 175,416 — sevdiklerinize unutulmuş değildir.

Kendine iyi bak, herkes.

More on this topic

Popular stories