Posta-COVİD-19 test şirket FedEx için UYGULANABİLİR alınamadığı için açık

Related Articles

-İçinde, salya-posta COVİD-19 tabanlı testler yapan Vitagene, bir şirket, FedEx için Birleşik Devletler Posta Servisi olan nakliye geçiyor, CEO söyledi Verge.

CEO Mehdi Maghsoodnia “son zamanlarda HİZMETLERİ’NİN ile sorunları vardı, izleme paketleri ve paket dağıtımı açısından ettik,” diyor.

Trump döşenmiş Posta Müdürü General Louis DeJoy, UYGULANABİLİR başında Haziran ayında göreve, maliyet uyguladı edilmiş (posta çalışanları için fazla mesai kesmek gibi) değişiklikler kesim tarafından eleştirilen kim milletvekilleri ve bu UYGULANABİLİR işçi sendikaları posta hizmeti yavaşlatmamak için. Vitagene gecikmeler fark yaklaşık üç ya da dört hafta önce başladı, Maghsoodnia diyor. Şirket teslimat zamanlaması hakkında sormak bu gecikmeler nedeniyle arayıp müşteri sayısı iki veya üç kez normal hızı o zaman aynıdır, diyor.

Güvenilir izleme ve hızlı gönderiler çok işe dönüş, çoğu kez, belirli bir süre içinde sonuçlarını onların ihtiyacı olan Maghsoodnia müşterileri için önemli. Vitagene testi sunmaya başladı Mayıs ayındasonra aldı yetkilendirme Gıda ve İlaç Dairesi. Şirket normalde direkt tüketici genetik test sunar. Rahat bırak oldu-paketler kutularını uzak bölgelerdeki müşteriler için erişilebilir olduğundan başlangıçta nakliye için UYGULANABİLİR seçti. Ama gecikmeler yağmaya olarak, şirket bir değişiklik yapmak zorunda hissettim.

“Kolay bir karar değildi,” Maghsoodnia diyor. Test maliyeti artırır FedEx daha pahalı. Ayrıca test kullanıcılar için daha karmaşık hale getirir nakliye: FedEx dropoff merkezleri herkes, uzak bölgelerde yaşayan özellikle insanlar için erişilemez. “Ama HİZMETLERİ’NİN temel izleme güvenilirlik eksikliği ve önemli test alarak, FedEx doğru hareket ettirdi insanlara nasıl,” diyor. Yarım şirketin testler hakkında şu anda FedEx ile nakliye ve ay sonuna kadar, yüzde 90 oranında olacak.

Vitagene-telehealth pazar Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan 19 testleri ve yüzde 60 civarında şirket için uzaktan test için hasta başvuruyor, Maghsoodnia diyor. bu COVİD 1’i kolları Müşterilerine toplu çalışanları için test, ama bireysel müşterilere doğrudan testleri satın alabilir kaynak şirketler ya da devlet kurumları vardır; 129 $maliyet. Testi aldıktan sonra, kullanıcıların doğrudan şirketin ortağı laboratuara gönderin, Sonsuz Biyolojik RUCDR. Sonuçlar laboratuvarda 72 saat içinde örnek alma gel Vitagene sitesi diyor ki.

Başka bir şirket doğrudan 19 test kitleri, Everlywell, aynı zamanda varsayılan posta taşıyıcı olarak UYGULANABİLİR kullanır tüketici COVİD-yapma. Şirket kit teslimat ile ciddi sorunlar görmedi, ama gecikmeler olan bir sözcüsü söyledi. “Teslim normalden biraz daha uzun sürebilir müşterilerimizin tavsiye ettik,” iletişim Christina Şarkı, şirket yöneticisi, bir e-posta söyledi Verge.

Diğer posta bağımlı sağlık hizmetleri de UYGULANABİLİR değişiklik tarafından etkilenen olmuştur. Bazı insanlar rapor var ilaç teslimatları gecikti. UYGULANABİLİR genellikle gemilerde bir milyardan fazla reçete her yıl, daha fazla insan reçete teslimatları için salgını sırasında bir eczane önüne imzaladı. Doktorlar Amerikan Koleji bu hafta alarm kaldırdı ve UYGULANABİLİR hasta ilaç teslimleri için güvenmek mümkün olan kritik olduğunu bir açıklamada. “Posta siparişi reçeteler yerel eczaneden uzak bir mesafe olabilir özellikle kırsal bölgelerde önemli olabilir.” denildi.

Etrafında Yüzde 80 Gaziler İşleri Bakanlığı’ndan reçete UYGULANABİLİR aracılığıyla gönderilir. Gazi demek şimdi hafta ilaç doldurmak için bekliyorlar.

“HİZMETLERİ’NİN temel, gerekli bir hizmettir,” Maghsoodnia diyor. “Sorun olduğunu, bunu çözmek için ne gerekiyorsa.”

More on this topic

Popular stories