Finale ‘kazandığında UEFA Avrupa Ligi:’ İnsanlar sadece unutmayın, Antonio Conte, Inter Milan oyuncuları uyardı

Related Articles

Conte anlık bir etkiye sahip gibi bir alışkanlığım vardır. Siena, Juventus ve Chelsea de ilk sezonunda lig şampiyonluğu kazandı, ama Milan ilk yıl daha kademeli bir iyileşme olduğuna inanıyor.

Köln: 10 yıldan sonra ilk kez bir Avrupa finaline Inter Milan ilerleme Cuma günü UEFA Avrupa Ligi kazanmak için Sevilla dövdüler sürece Aziz olmayacak, teknik direktör Antonio Conte, oyuncularına uyarıda bulundu.

İtalyan devleri dokuz yıl boyunca herhangi bir gümüş kazanmış değil, ama sorumlu Conte ilk sezon için daimi şampiyonu Juventus, bir puan gerisinde Serie üstünde ve Villarreal kenara süpürüp, Bayer Leverkusen ve büyük Finale Bir Donetsk kapatmak için Kuzey Almanya’da Avrupa Ligi dönüşü bu ayın başlarında bu yana büyük aşama kaydetti.

Conte Juventus ile bir oyuncu olarak Şampiyonlar Ligi’ni kazandı, ama büyük finalde kaybeden tarafta daha fazla tecrübe sahibi, 1994 Dünya Kupası ve İtalya ile 2000 Euro iki Şampiyonlar Ligi finali kaybederek.

“Fark ettimki finale kazandığında insanlar sadece unutma ki,” eski Juventus, Chelsea ve İtalya patron Perşembe günü öncesi maç basın toplantısında söyledi.

“Şampiyonlar Ligi kazandım ama daha dört finalde kaybettim ve tarihe iz bırakan insanlar kazanmak kupa maçları ve olanlardır.

“10 yıldır ilk defa final oynadı, özellikle İnter gibi prestijli bir kulüpte sahip olduğumuz için gurur duymalıyız. Ama tarih, fatihler, kazananlar tarafından yazılır. O dışarı çıkmak ve kazanmak için ilave bir motivasyon kaynağıdır.”

Conte anlık bir etkiye sahip gibi bir alışkanlığım vardır. Siena, Juventus ve Chelsea de ilk sezonunda lig şampiyonluğu kazandı, ama Milan ilk yıl daha kademeli bir iyileşme olduğuna inanıyor.

“Bu oyuncular gün çalışan benim algı, tam gün çalışma içine aldım ve oyuncuların tüm sezon ilerledikçe daha cesur olmak zorunda.

“Olduk cesur, eve UEFA Avrupa Ligi gibi büyük bir kupa getirmek zorunda kaldık daha yüksektir.

“Şimdi buradayız ve bu fırsatı en iyi şekilde yapmalıyız.”

Sevilla son 14 yıl içinde Yarışmada 5 galibiyet ile UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı tarafı vardır.

Ama Romelu Lukaku ve Lautaro Martinez güçlü forvet bir ortaklık için Cologne sayesinde favori Inter oldu.

Hem de iki kez 54 gol sezonu için kombine taksitli almak için son Pazartesi günkü yarı Finale oluşan 5-0 dayağı-attı.

Lukaku transfer piyasasında geçen yaz Conte bir numaralı önceliği olduğunu ve nihayet Belçika imzalamak için kulüp rekoru 75 milyon avro milyon 89 ($) dışarı sıçrama için kulübü ikna etti.

“Bir süre takip ettiğim bir oyuncu çünkü o Lukaku çok iyi biliyordum,” Conte ekledi. “Birçok kez eski sopalarım onu işaret etmeye çalıştım. Özelliklerini biliyordum vardı.

Çok geçen yıl çalmadı bile “Lautaro gelince, televizyonda beğendiğim bir oyuncuydu. Onun yeteneği ve kalite gördüm.

“Bu, iki kişi arasındaki birlikte çalışma ve çok çalışma, anlayış geliştirmek kaçınılmazdı. Bir ekip ve yardım Diğerleri puan için oynamak için ileri, ama aynı zamanda özveri tipik bir bencillik oyuncular bunlar.”

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories