Biden destek olan Miles Taylor, eski Trump çalışanı, alır Google’dan bırakın

Related Articles

Google güvenlik kurşun Kilometre Taylor yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde terk alır.

Trump çocuk ayrımı politikaları üzerine çalışmaları için şirket içinde tartışmalı bir figür haline gelen Miles Taylor, personel Başkanı Donald Trump’ın eski iç güvenlik şefi ve mevcut Google çalışanı, cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasına kadar Google dan izin alıyor.

Taylor bir anti-Trump reklam göründüler ve Başkan Joe Biden destekli, Salı sabahı Twitter’da Başkan ire çizim. Taylor daha fazla siyasi faaliyette bulunma zamanının kullanım dışı bir kaynak durumuna aşina göre. Sonra Google geri döndükten sonra son zamanlarda aldı yeni bir rol devam edecek.

“Hafta hafta gördük ve bu yönetim iki buçuk yıl sonra — ne korkunçtu,” Taylor, Pazartesi günü yayınlanan bir video dedi. “Başkan, kendi siyasi amaçlı onun için İç Güvenlik Bakanlığı sömürmek ve kendi programını kendi yakıt için istedi.”

Kirstjen Nielsen, İç Güvenlik Bakanlığı eski Sekreteri personel şefi olarak görev yapan geçen sonbaharda, Google işe Taylor, ve şimdi-DHS Sekreteri Chad Wolf oyunculuk. Taylor devlet işleri ve ulusal güvenlik konuları üzerinde çalışmak için Google katıldı, ama bazıları aktif olarak Hükümeti ve politikaları ile şirket ilişkilerini protesto vardı bir milletvekilleri ve çalışanlar arasında heyecana sebep oldu.

Temmuz ayında, şirket ve Taylor genel bir ulusal güvenlik rolü ona geçiş güvenlik politikası üzerinde yapay zeka, kaynak söyledi CNBC gibi şeyler için odaklanan bir pozisyona ve kabul etti. Geçen hafta, bu yüzden seçim öncesinde kişisel siyasi faaliyet icra diye izin alıp gitti kabul ettiler, kaynak söyledi. İzinli onun Kasım kadar geçerlidir. Seçim gününden sonra 4 gün.

Google yorum yapmaktan kaçındı.

Taylor şirkete girdiğinden beri, çalışanların dile getirdiler endişe yöneticiler işe alım savundu ve ulusal güvenlik politikalarının yer alması küçümsedi nerede toplantılar, onunla ilgili her şeyi at. Birkaç ay 1000’den fazla Google çalışanı Google ABD Gümrük ve Sınır Koruma Sözleşmesi ile teklifleri veya potansiyel teklifleri terk talep eden bir dilekçeyi imzaladı sonra o geldi. Birkaç ay sonra, Demokrat Kongre liderleri takım olan işe Taylor, Google CEO’SU Sundar Pichai azarladı desteklenen ABD için Müslüman ülkeler ve DHS’ aile ayırma politikalarından seyahat yasağı trump’ın başkanlık emri.

Bir op-ed Washington Post Pazartesi günü yayınlanan, Taylor göçmen ailelerin ülkeye giren ayırmak için Koz yönetiminin kararı kendini mesafe çalıştı, yakından politikası üzerinde çalıştı olmasına rağmen, BuzzFeed gibi haber daha önce bildirilen.

Salı günü, Trump Twitter’da Taylor saldırdı, eski çalışanı onun bilmediğini iddia etti. Bu iki adamı bir araya fotoğrafları hızla Twitter’da yanıt olarak ortaya çıktı.

Sadece Taylor geçen hafta yola çıkmadan önce yapay zeka, kuantum bilgisayar, siber güvenlik ile ilgili Google gündeminde sürüş ve dijital tehditler ortaya çıkan odaklanma ileri teknoloji ve güvenlik stratejisi, ABD’NİN liderlik rolleri değiştirdi, kaynağına göre. Daha önce, onun rolü Google’ın Ulusal Güvenlik Politikası çabaları, savunma, kolluk ve güvenlik ile ilgili Google da dahil olmak üzere işe nezaret ediyordu.

Taylor geçiş Trump meşru Demokrat aday Joe Biden karşı ikinci bir dönem arayışında olduğu fırtınalı bir ABD seçimleri öncesinde geldi. Teknoloji şirketlerinin çalışanları ve onların ateş hattında her iki taraf da kendilerini bulduk — özellikle Trump idaresi — önyargı ” iddia antitröst ihlalleri kadar son haftalarda onlara karşı ortak saldırılar.

Devlet ona destek vermedi çünkü. onun için siyasi bir üs değildi “çünkü Trump Federal Acil durum Yönetim Ajansı orman yangınları etkilerini atlatmaya çalışıyorum Kaliforniyalılar için para sakladığına dair Taylor’ın iddialar arasında Pazartesi idi.” Ayrıca Trump potansiyel saldırganları korkutmak amacıyla sınır politikaları konusunda sınırları zorlamaya istediğini iddia etti. “Öyle biliyordu, çünkü artık yasadışı olduğunu bize istemiyordu — ve bu sözleri — sihirli otoritesi kalmamıştı’,'” video diyerek görülüyor.

“Bir Demokrat değilim ve önemli konularda aynı fikirde olsa bile, Joe Biden, ülkeyi koruyacak olan güvenim tam ve bunu Başkan olarak aynı hataları yapmaz eminim,” Taylor video sonuçlandı.

More on this topic

Popular stories