AMCA bazı öğrenciler eve COVİD için onları test etmeden gönderiyor-19

Related Articles

Sadece bir hafta kampüse geri getirdikten sonra lisans öğrencileri, Chapel Hill, Kuzey Carolina Üniversitesi eve tekrar göndermeden. Lisans sınıfları olacak COVİD-19 durumlarda bir şok dalgasından sonra, liderlik duyurdu online hareket bu dönemin geri kalanı için. Kampüste ev içinde yoğunluğunu azaltmak için planlar iplik ediyorlar.

Aynı dans geçmesi diğer kolej ve üniversiteler: açık, durum numaraları atlamak görmek olabilir, ve geri kapattı. Bazı okullar varken ters kararlar bizzat sınıfları tutmak için, diğer önde planları ile sonbahar dönemlerinde olmaları, ülkenin her yerinden bir yer haline getirmek, öğrencilerin diğer üniversiteler de dahil olmak üzere başlamak için hareket ediyor. Bu okul ve öğrenciler muhtemelen AMCA doğru ve eve geri insan gönderme planlarını izliyor.

Üniversite öğrencileri gönüllü olarak terk etmek cesaret ve umut sadece bir kişi her on-Öğrenci İşleri Kampüsü yurt odasında, Jonathan Sauls’un, Önlisans Rektör Yardımcısı, Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında söyledi. Ama eve gitmeden önce bütün öğrencilerin test etmek için bir planları yok, ayrıca toplantıda konuşan kampüs Sağlık Müdürü göre. Veya doğrulanmış bir vaka ile temas etmiş belirtileri ile öğrenciler kampüs sağlık hizmetleri de test edilebilir.

Eve geri göndermek ve yeniden yerlerine dönsün virüs gönderme virüs getirmek onları-risk test edilmeden eve öğrencileri. “Okul-hat üzerinde gider gibi, geri topluluklar içine savunmasız insanların büyük kesirler ile hastalık yaymak olacak” Tweet göndermedi Washington Üniversitesi’nde Carl Bergstrom, bir biyoloji profesörü. Bergstrom kolej ve üniversiteleri eğer Yurtta kapat ve eve gönderilmiş olması öğrencilerin aileleri korumak için planları hakkında sorulması gereken ayın başında kaydetti.

Pazartesi itibariyle, 177 öğrenci AMCA-Chapel Hill COVİD-19 için pozitif test ettikten sonra izole edildi ve daha yüzlerce karantinaya alındı. Geçen hafta boyunca, kampüste test pozitifliği oranı 10 üzerinden puan 9,9 yüzde atladı. Virüs kampüs topluma yayılıyor gibi yüksek pozitiflik oranı gösterir. (Dünya Sağlık Örgütü, bir şey göre 5’i endişeye neden oluyor.) Ben de belirtiler yok eden virüs bulaşmış büyük olasılıkla öğrenciler ve hasta olduklarını bilmeden Kampüsü terk edebilirler.

Bir planlama birçok kolej ve üniversiteleri yüz yüze yarıyıl alanı dışında 19 COVİD sözleşme öğrenciler için ayarlamış. Ama sadece bu kadar çok boş yatak var. Dallas, Teksas, Güney Metodist Üniversitesi, eğer yalıtım işgal oranı başlar kene için boşluk eğer kampüs eve belli bir mesafe içinde yaşayan hasta öğrenci göndermeyi planlıyor. Güney Carolina’daki Winthrop Üniversitesi ya da izole etmek ve Karantina COVİD-16 davayı geri ev ile teması olan hasta olan herhangi bir öğrenci göndermeyi tercih ediyor. “Virüs ile gelip bazı öğrenciler gerekebilir bakım düzeyini sağlamak için görev değil,” sözcüsü söyledi Yüksek Ed İçinde.

AMCA Yurtta etmek için geri ve kişi öğretim öğrencileri getirdi tavsiyelerine karşı kampüste bir dönem bölgede yeni bir COVİD-19 otel yapabiliriz konusunda uyarıda bulunan İl Sağlık departmanı. Üniversite ayrıca virüs için test öğrenciler yoktu kampüse geldiklerinde. Bunun yerine, araştırma hangi belirti izleme, güvendiler gösterir yeterli değil salgınları önlemek için.

AMCA spor takımları tutan uygulamaları, spor bölümüyle devam edecek dedi. Hala bu sonbaharda sezon yarışmak için bekliyorlar.

More on this topic

Popular stories