Tesadüfen V2 Mini Razer en son büzüşmüş oyun fare

Related Articles

Razer Tesadüfen V2 oyun fare minyatür bir versiyonu duyurdu, Razer Viper Mini ötesinde büzüşmüş çevre birimleri yelpazesini genişletiyor. Tesadüfen V2 Mini deniyor ve çoğunlukla büyük versiyonu bu aynalar aynı kumsaati tasarım ve basit bir düğme düzeni korur. Yine de, daha küçük boyutlu, daha küçük eller ve pençe kavrama tarzı ile insanlar artık rahatça mevcut en iyi kablolu oyun fare sunduğu en zevk için bir şans. Bu yeni model, dünyada bugün başlatıyor ve $49.99 maliyeti.

Tesadüfen V2 Mini çok hafif, 62 gram ek ağırlık için hiçbir seçeneği ile, ve 8,500 DPİ hassasiyet ile optik bir sensör bulunmaktadır. Ürünlerin çoğu kendi yolunu bulduk Razer hızlı, doğru optik anahtarlar da burada. Şirket ömürleri boyunca vaat 70 milyon tıklama kadar. Bu küçük fare şirketin ücretsiz Synapse yazılımı özelleştirilebilir orta aydınlatmalı Razer logosu var.

Razer Tesadüfen V2 Mini

Küçük elleri olan insanlar tasarım keyfini neredeyse büyük modeli bir maç oldu, ama aslında onun büyüklüğü anlamına gelir.
Görüntü: Razer

Daha büyük bir model gibi, çok fazla direnç olmadan fare altlığı boyunca fare kayma izin, her ikisi de yardım dibinde bir bez kaplı Speedflex kablosu ve HAVAGAZI ayakları vardır. Mini DPI geçiş için bir düğme vardır, tam boy sürümü iki ile karşılaştırıldığında büyüklüğü dışında, burada iki büyük fiziksel farklılıklar vardır. Ayrıca, yan düğmeleri ulaşmak için daha küçük ama yine de kolay.

Tesadüfen V2 Mini dokulu mat-ama eğer genellikle raket yüzü vardır, farklı bir fare kullanıyorsanız ya da çok kaygan tam boy sürümünden geliyorsanız biraz küçük hissedebilirsiniz. Razer zevk için anti sayfası ile burada grippiness değiştirmenize izin vermek için birlikte gelen 3M yapıştırıcı poliüretan kavrama bant kayma istiyor.

Fare her tarafında kutusunda dört adet, bir de ana fare düğmelerinin her biri için vardır. İnce yapıyorlar ve gerçekten çok fazla fare genel görünümünü değiştirme. Tutuş tarzı oyun gibi oyun türleri için veya dört olarak eklemek isteyebilirsiniz. Yüklemek için kolay olduğunu ve sadece oyun oynadım iken bu minyatür versiyonu çok daha kolay işlemek için yapılmış bir parça ekleyerek buldum.

Şimdi $9.99 her biri için diğer fareler birkaç tane, Viper, Viper ve Viper Mini Ultimate, Ultimate Basilisk, Basilisk V2, Basilisk X # Aaron, ve Tesadüfen V2 dahil olmak üzere kavrama bant satıyor bu Razer da bugün onaylandı.

More on this topic

Popular stories