Bu Pokémon Rian Johnson tarafından yönetilen ticari Git izle

Related Articles

En iyi şekilde, Pokémon Git oyun konum tabanlı kullanımı için gerçek dünya ve sanal, teşekkür karışımları ve arttırılmış gerçeklik. Bu duygu gerçekten oyun için yeni 30 saniyelik reklam, Rian Johnson başkası, bilinen en iyi yönetmen gibi filmler için karşısına çıkıyor Dışarıda Bıçak ve Star Wars: Jedi.

Johnson Los Angeles yönetmen ise kısa klip tam anlamıyla etraflarında gizli pokémon açıklayacak dünya çözdün oyuncu özellikleri, ve aslında uzaktan hazırlanmıştır; üretim takım Yeni Zelanda oldu.

Pokémon Git arkadaşlarımla son birkaç aydır fiziksel çekmeye çalışıyorum uzaktan nişanlı beni tuttu,” Johnson yaptığı açıklamada. “Uzun zamandır Pokémon eğitmeni olarak, Niantic bu nokta üzerinde çalışmak büyük bir zevkti. Uzaktan bir üretim doğrudan benim için yeni bir deneyim oldu, ve yüksek düzeyde işbirliği süreci zevk ve birlikte hayranları keyfine varacaksınız eğlenceli ve neşeli bir ticari koyduğumuzu düşünüyorum.”

Ticari yaklaşan tanıtmak için yapıldı Pokémon Git Fest 2020. Bu yıl, yıllık olay tamamen online olacak ve bilet satışından elde Kara Hayatını Konu ile ilgili neden doğru olacaktır. Sanal Festivali 25 Temmuz’da başlıyor.

More on this topic

Popular stories